Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Sabtu, 9 November 2013

Salam Pagi Sabtu

As-Salam (^-^)

Pagi ni kena kerja :( tapikan tak tau nak buat ape da... baru masuk pon dah rasa boring ni... lemau tak yah cakap... memang minggu ni minggu masuk angin sebab taufan... aahahahaa... blom taufan aku dah masuk angin dulu..

Dah bekpes ke belum???

I'olls tengah bekpes ni sambil2 tu kita hapdet skit... pastu baru jelajah kengkawan yer..

 
peberet tetiap hari, nescafe o ais... kalo dulu tetiap pagi nak milo ais memanjang sampai tekak pon dah kembang... tak sanggup nak telan dah so ubah angin skit... kalo jenis 'o' aku okey... no problem... tapi kalo beli yang jenis letak susu tu tak kisah la nescafe or teh mesti kepala migrain... asal cafein taruk susu jer migrain..

 
bekpes yang hurmmmm tinggi kalori nih... kalo tetiap hari santap ni boleh bertambah lemak den... makan sedap... nyaman jer bile kunyah kunyah telan..

 
ohohooo... byeee... nak menghayati kesedapan abang burn ni kejap erkkkk.. ;p
 

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

10 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kakak pun kerja half-day hari ini Zee. Sarapan nasi goreng aje...

Nafira usof berkata...

Salam pagi sabtu jugak buat Zee..
zura kalo hari sabtu memang lemau sket. jadiknye zura akan buat keje yg banyak bergerak. contoh wat cleanning kat kawasan meja., takpon gi bersihkan pantry.
heheheheehhe.

sedapnye bekfes Zee!
terliur tengok gambar ngah geget tuh. hahaha
zura tadi bekfes makan ayam goreng, telur sebijik, timun 3 hiris.
semua beli kat kedai mamak.
mode: masih menu diet.

ummuaidan berkata...

selamat bekerja zee...sedak beger nge nescafe o tuh..tp sy tok brehi sgt pg2 berger...rsnyo tok ghajin kot bekfes nge beger..hehe

hainom OKje berkata...

Amboi zee....sempat lagi snap gambar sendiri. ..Nak bagi jeles kitorang lew tu makan berger....dapnya....

adrianna syaz berkata...

Slmt bekerja akk..wah..nampak sgt sedap je akk mkn beger tu pepg..hehehe..sya klu minum nescafe plak..sakit kpala.hee

Sya duk alor gajah kak :D

Puan Kutu berkata...

tu dia model abg burn kemain makan.nmpk sgt menyelerakan.hehe..

sy makan berat ok,air manis mmg tak la..sesekali teringin sgt baru minum..tu baru feel..:)

Riedaffya ibrahim berkata...

burger skit kak zee..peyut lapar nih

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..

hamboi hamboi hamboi... sedapnye mkn bege abg burn tak mengajak..
ehehe..salam weekend kak :)

NoEn berkata...

sedapnya burger...dah lama kot tak makan burger

PakcikLie PCL berkata...

salam zee. alamak. betul2 mlm ni pcl depan stor burger tgh order tp xde plk bakar..biasa je.