Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 28 Januari 2014

Tak sabar menanti detik 5.30pm

As-Salam (^-^)

Yeayyyy ( clap clap clap) last day sudah... memang tak sabar bebenor ni nak rest panjang... tengok haaa berulang kali dok ucap nampak sangat kan ketidak sabaran itu... heheheheeee, insya'allah next week khamis baru masuk opis balik... tu yang untungnya keje company cina ni... asal CNY jer tak yah nak apply cuti... otomatik jadiknya sebab opis kompem close and the best part annual leave tolak 2 ari jerk... mandangkan cuti seminggu, nampak gaya memang sakan la jadual aku kot walaupon masih blurrr tak tau nak ke mana... it's okay, think about this later :)

Tekak cam tak berapa selesa dah ni... mesti penangan limau mandarin aku agak... rasa cam berpasir bila telan liur... sendawa pon cam perit skit... dah tu, kat opis ni tetiap ari aku balun... sedap lak tu manis... kena pulak dok dalam fridge lagi la feel aku makan... hopefully tak melarat yer tekak... bagi tuanmu ini berjimba ria dulu..

Arini open table kat opis... cam biasa, lunch di sponser so penjimatan belanja kat situ... ngeh ngeh ngeh... dari last week dok berkira-kira ape la yang sedap nak dilayan... biasanya memang fast food jerk la... senang dan mudah.. nak perah otak ke lain memang leceh... kang ada yang mintak nasi kandar ada pulak yang tak setuju... ala2 malay food pon yang tak malay tak boleh layan la pulak... kalo yang tak malay punya food takot takde kehalalan kesahihan tuk we'olls yang malay... pening arrrr camni... nak makan pon sakit kepala... jalan selamat decide fast food... sumer boleh ngap..

mammm kenny rogers... takde nak outing makan kat luarnya... tapau makan ramai2 kat ofis ni.. big boss is busy... alhamdulillah kenyang..

Lagi satu menu yang wajib ade pizza... huhhhh melepas gak kempunan hero bujang aku tu yang ngidam nak pizza... tak yah nak gi beli lagi dah... big boss memang camni... asal ada nak jamu makan jer wajib mengorder pizza bagi staff bawak balik... kalo dihitung balik dalam setahun tu ada la 4,5 kali jugak dapat pizza free... muak ngan pizza sampai staff dah komplen kalo nak belanja makan takmo dah pizza tapi ade boss aku kesah??? korang tak nak makan dier tapaukan jugak bawak balik makan umah... hahahhaaa... mesti along hepi nih dapat pizza idaman..

Memang taksub giler ngan pizza... bayangkan ehh, big boss cakap dier buat pizza lagi sedap sampai ada yang tempah pon... hahahahaaa, seee?? teror okeh boss aku... balik umah busy plak mengalahkan housewife... hohohohooo... sorry bos, salute ahhh... jarang laki rajin camtu... siap menyetal baju, masak bagai..

 
heeee nak tunjuk gak kek besday big boss... giler manis macaron tu... pada tekak aku tak sedap ahhhh ntah ape2 rasa ntah... yang aku rasa manis semata.. 

Alhamdulillah kenyang... orang kata rezeki jangan ditolak, ye dak?? terasa mata ni cam kelayuan skit... lambatnya lahai nak tunggu kol 5.30... verangan dah ni esok nak bantai bergolek lepas subuh... heheheheee mesti syiok..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

17 ulasan:

lia berkata...

perghhhh terbaik la.... k.r tu makan free..... best nyer....

syawalsimpsons berkata...

alamak sedapnya KR tu...

Nory Zoulkefle berkata...

nory pon cuti lama CNY ni...Rabu depan baru start keje..
esok last day keje...yeahhooo..

Fiza Rahman berkata...

Sedapnya kenny rogers tu.

Wah...bestnya cuti panjang. Happy holiday zee.

Kakzakie berkata...

Oh... mesti office penuh dengan aroma KRR ye Zee.
Kerja pun dah tak banyak kan.. banyak sembang ajelah sekarang ni

Tunggu naik kerja nanti baru tahu banyak tak banyak kerja..

aTieYusof Family berkata...

amboiii... seronok nya Zee..cuti smpai seminggu tu...puas lah dpt rehat kat rumah @ jalan2 ni...hehe
wah! penggemar pizza ye bos zee tu... respek tu pandai buat kek... kat sini, pesta limau mandarin juga...supplier bagi...hehe...

izan mama mia berkata...

wah happy nyer nak cuti seminggu yer.... sakan laa berjimba jimba tuu

dalila berkata...

huhu..jelez...jelezz..
selamat bercuti kak..
*nangesss*

Roha berkata...

yup zee akak pon tak berapa nak berkenan tg namanya macaron tu..manisnya mak aiii meremangkan buluroma dibuatnya huhu..
ermm kalau kanny rogers tu..kompom buat akak lapoq semula petang2 ni..:)

esok selamat bergolek-golek noh...

Nafira usof berkata...

Esok Zee dh cuti ke??? Syoknyeeeee.
Jeles laaaa... zura Khamis baru start cuti.
Selamat bercuti zee..

lieyalatif berkata...

wahhh betul2 murah rezeki ni zee...makan sedap2 hah...cuti pun panajng...betul2 tu la bestnye keje company cina ni kan....depa cuti raye kite pun cuti gak heheeheh...

hepi holiday beb...syok tu cuti panjang...puas laa kalo lik kampung atau kuar jalan2....

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..
seronoknye ade jamuan mkn mcm ni.. kenyang perut! siap blh tapau piza bwk balik lagi tuuu.. :)
selamat bercuti kak..

LYAfrina berkata...

yuhuuu..syoknyer..
bercuti panjang la ye..
btw, selamat bcuti ye

Deqla Manjew berkata...

wahhh terliur deqla tgk kek tu...huhuhu.. aipp jgn bergolek lps subuh..x baik tau.. haha.. selmt bercuti yer.. =)

aTieYusof Family berkata...

Selamat bercuti zee.... happy2 na...:)

Dkna Abza berkata...

confirm masuk opis nanti dengan muka blur dan malas kerja sebab cuti lama..hahhahaa

Sue-Rya Qistina berkata...

amboi..makan free mmg sedap. hehehehe