Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 24 Jun 2014

Blogspot yang problem atau blog aku jer gitu.. :( Any Idea??

As-Salam (^-^)

Aura malas hadpet dah mula menyerap nih... nak bw pon tak boleh... sumer nak salahkan blogspot... nape ntah, dari semalam lagi problem... kesimpulannya mana yang ada dalam bloglist jer lah boleh aku visit baca..

 

ada tak yang tahu camaner nak settle masalah ni?? 

bila klik view more tu pon memang takde efek pape... aku suka jer baca blog orang walaupon malas nak tinggal jejak... bukan kepochi yer... saje suka2 baca cerita orang lain... dapat gak ilham kekadang tuh... dah jadi gini memang tension lorrrr... ape pon tak boleh..

 
pengubat duka lara..

terapi jap ngan buah peberet... dah takde mood gini so harini amik halfday... hahahaaaa takde kena mengena pon... tapi memang siyes malas giler arini... badan lemau + lemah + ngantuk + kepala dok ting tong..



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

19 ulasan:

ros_reeza berkata...

iye.. blog Ros pun jadi macam tu.. dari petang semalam...

UmmuAidan-Arissa berkata...

sama ler zee..rsnya masalah google kot...

Kakzakie berkata...

Samalah dengan kakak ni Zee. Since yesterday kan. Memula langsung tak keluar apa list dari dashboard. Sekarang keluar satu-satu. Mengecewakan betul! Jadi kakak pun bw mana yg komen N3 kakak ajelah.. atau jenjalan terjumpa dari blog yg kakak bw tu singgah sekali.

lieyalatif berkata...

kat opis lieya plak zee ade certain blog kene block...hampeh betul.... risau plak kalo betul2 die nak blocked semua...mati kutu le lieya hohohoho...

buah dragon!!! peberet lieya nieh..... siap le berak nanti merah2 hahahaahaha....dulu mase dayyan kecik rajin gak suap die, pastu panik tgk kat pampers merah2..ingat darah ke ape...rupenye hasil makan buah dragon...adoi kelako pun ade heheeheheh

Naemah Umi berkata...

Umi pun br prasan pg td time nk BW...uhuhuhu sabo je la

Montana berkata...

tu buah naga kan?nyum2..mai skitttt ;-)

AnneRaini berkata...

semua blog kot.. sy pun kena jugak..terus mood nak update xde...

Nafira usof berkata...

Zura x pernah guna cara nih utk BW.. juz guna blog list jer. jadiknye memang x biasa dgn masalah nih..:)

best ar amik cutiii.. jeles pulak!

syawalsimpsons berkata...

opis sue ngan lieya mmg sama...sebelah2 kan..mmg ada certain blog kena block..mmm...sue pon kena semalam gak...

Masya berkata...

huhuhu samelah .. kenapa eh... mcm benggong jap tgl satu jer ...

Ibu Lala berkata...

Ooo ye ke. Akk bw dgn fon je. Tp limited la sbb guna note 3 yg kecik tu je.

acik idah berkata...

memang ramai yang kena... termasuk la idah... kita tengok esok lusa ok la tu kot... :)

Nurul berkata...

Samalah... tapi pagi ni ok dah rasanya... :)

Fiza Rahman berkata...

KEkadang memang mcm tu. Kena refresh banyak kali.

Nastyna berkata...

buah tu pass kat sini sikit, i malas betul nak potong tahuk.

Cho Zila berkata...

bila dah malastu gituler kitakan.. tengok merah menyalatu kemain sedap lagikan...

kakyon berkata...

Akak pun sama. Mcm slow jer.nak wat enry amik masa lama.last biojelah dulu.ari ni baru okey..

LYAfrina berkata...

lya x perasan lak..sbb bru j buka blog ni.OK je

Nory Zoulkefle berkata...

haah memang blogspot problem pon masa tu...nory pon sama cmtu jugak..