Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 17 Jun 2014

Lepak Pagi Ahad | Empangan Putrajaya

As-Salam (^-^)

Kelam kelibut skit pagi ni... nape ntah big boss moody semacam... aku plak jenis suka menjawap... hahahaaa lagi tambah moody orang tu... lantak ler... skang dier dah balik so meh hapdet blog dulu..

Ahad ari tu hari bapa kan??? ehhh lupa nak wish kat laki... heheeee harapkan anak2 jer la wish... tu pon paksa soh along wat kad last2 minit pagi ahad tu... elok dorang membuta malam sabtu tu, gatai jugak nak buat ciskek... sempat membuta jap pastu bangun kol 11.30malam terus zup zap zup zap kat dapur... dekat sejam jugak baru siap... sedap tak sedap kena gak makan tau hero-heroku :)

    
ni ler rupa ciskek pestime... kehkeh... jangan dicebik tau..

 kira bekpes kitaorang pagi ahad tu memang ciskek semata... hahaaa... ingat nak belanja buffet lunch yang kat PICC tuh tapinya weekend takde la pulak... elok nak kuar pi pasar borong singgah jap kat presint 5... kan ke ada karnival kat situ... memula lalu depan Floria... ajak laki masuk tapi dier malas so pendam ler perasaan sengsorang..

Yang kat presint 5 tu malam baru bukak... kesiangan ni pegi takde pape pon... kesian plak kat bebudak... singgah ler kejap kat empangan putrajaya... bebudak ni dah nampak playground nak main katenya..

 
cantik gak kat sini... tenang jer... tak sure kat atas jambatan tu boleh lalu ke tidak..

 

 kat sini rupanya dorang simpan bot2 berhias ni... tengok siang ni tak besh sangat... takde feel langsung..

      
suka la dorang dapat berlari bebas camni..

 
lepak jap kat taman pastu terus cabut pi pasar borong... esbok dah bebetol kosong... tu yang bekpes ngan kek jerk *baek punya alasan*

    
yang ni takleh cakap ape dah... segala-gala takut... beria pekik tapikannnnnn..

 
dik niq jugok la yang steady... ape dier heran sangat ngan angah?? takde... siap bangga dok gebang lagi dier boleh bergayut... wakakakaka..

      
belom ape2 dah terseliuh dulu..

Takde ape sangat la kat sini tapi ramai gak family yang berpicnic... kalo cuaca tak panas best jer... nak plak ada angin sepoi2 bahasa kan... at least memacam aktiviti outdoor boleh buat ngan family... nak men basikal, nak jogging, roller blade... memacam lagi la..

 
nampak orang main ni bebudak ni pon dok request gak nak main... siap cakap nak dok atas riba... bhahahaha... korang ingat boleh main camgitu jer ke?? memang tak dapat la... yang dok main ni pon bukan calang2... pro kot..



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

19 ulasan:

Falsya berkata...

alamakkkkk..lupe nak wish father's day kat somi ngan abah.....accennerrrrr...

main park gitu je ke bot2 tuh..adehhh...somok tgk anak2 zee..kemain enjoy lagi...

Nana Aris berkata...

salam dear..

baru saya tahu kat putrajaya ada empangan ni..maybe next time boleh lepak sini jugak..

Berminat dengan supplement daripada Shaklee?
Visit http:://ainasuraya.blogspot.com untuk best offer, free consultation & the best service

TQ!

syawalsimpsons berkata...

seronok luangkan masa dengan anak2...

Kisah Si Dairy berkata...

seronok ler bebudak tu dapat lepas macam tu...nak terbang kat situ kang tak pasal-pasal tak boleh turun...hehe

Masya berkata...

dapat berjalan puashati dia org main... cian dia ayahnya x layan maknya nak pg floria yer.. xpe.. sampai ahad ni kan.. ada masa lg hihiihihi

Nafira usof berkata...

pandai zee buat sendirik kek cam tuh.
zura beli jer selalunye.. kalo kek instant tuh boleh lagi.. kacau2 bakar.. ahaks~

anak2 kalo jumpa taman permainan mesti mintak singgah.
kalo singgah boleh main ok jugak.. ini singgah tengok org main. kena tunggu giliran berjela2.. buat kesian lagi ade.. lagi2 kalo taman permainan kat taman tasik shah alam.. kemain ramai org.

Kakzakie berkata...

Adik lebih lasak dari angah sebenarnya Zee.
Itu yg adik tak takut tapi abang ada sikit takut..

Lieya Von Jay berkata...

best nya riadah kat sini, saya ahad hari tu ada pegi putrajaya gak sebab mak ayah datang sini .. kakak pulak ada assesment kat sana. so depa sewa homestay kat putrajaya la ... dengar gak pasal floria tu tapi tak pegi pon .. huhu ^_^

Naemah Umi berkata...

Erk umi pun lupe nak wish kat hubby..sib baik mirul dah siapkan simple kad utk papa, terus kasi kat papa ehehee

Umi ada nmpk bot tu semua tersadai camtu..ntah bila eventnya umi pun tak pasan tapi yg pasti event tu dah lepas uhuksss

AnneRaini berkata...

uish lame betol xke tasik empangan ni..zee pon shopping brg basah kat pasar borong ye. sy ni pun dlm esbok dah kosong jugak...hari2 tapau ler jawabnyer..

Fiza Rahman berkata...

Nampak sedap ciskek tu ☺

acik idah berkata...

Wowww... nak rasa skit "ciskek pestime" tu... :D

LYAfrina berkata...

nmpk sedap je ciskek tu..share la resepi ye..

xpe..nnti ajk hubby g smula kat floria tu

aTieYusof Family berkata...

Seronok nya bawa anak2 jenjalan ni zee... ciskek tu menggoda...:)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..
hehe..gigih la along siapkan kad ucapan tu.. comot2 tapi cantik! pandai dia lukis yer..hihi untung ler bekpes pepagi dgn ciskek..hehehe

hainom OKje berkata...

ohhh tulah pasal pegi malam pulak tu yeh....Manalah cantik siang siang benderang nikan

Nurul berkata...

Hehe... yang tengah memang camtu kot... sikit2 takut, sikit2 nangis... cam anak nrl...
Waa, sedappp nampak ciskek tu... :)

babYpose berkata...

tersenyum aunty, nak duk atas riba main parachute, baru rasa selamatkan.. pandainya buat ciskek, nampak sedap :)

Nory Zoulkefle berkata...

gerammm tgk cheesekek tu...menggoda betul...nyumnyum