Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 17 Januari 2013

Ada anak perempuan???

Disebabkan 3 anakku semuanya hero,jadi kesunyian jugak la aku sebab takde geng..nak nak lagi kalau hari minggu..semua ikut ayah keluar..gi main badminton, gi memancing dan gi main basikal..akhirnya aku sensorang je kat rumah..ni yang bertambah-tambah keinginan nak anak perempuan tapi......hehehe kena stop dulu keinginan tu..bukan ape takut tak terjaga plak nanti and kena ikut advice dari doktor..last pregnant 2 tahun lepas doktor dah pesan suruh jarakkan..first thing sebab kekurangan HB..kiranya anemia yang teruk jugak la..

Semalam 2 hero ni nak hiburkan hati ibu...si Angah yang mulakan..comel pulak aku tengok angah ni bertudung..hihi..then bila aku nak snap gambor je si adik mula la menyibuk..cepat-cepat capai tudung nak bergamborjugak...

 
melaram ngan tudung ibu

 
adik pun nak join sekaki

 
cakkk
 
 
dah macam mak selamah ibu tengok 

 
merajuk sebab lambat ambik gambor

Harapnya sampai ke besar la dapat hiburkan hati ibu dan ayah...sekadar suka-suka okey je jangan pulak nak tukar apa yang tak boleh ditukar ye..mintak simpang semua tu..

Wassalam


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

Tiada ulasan: