Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 22 Januari 2013

Promosi sempena Hari Wilayah Persekutuan

 
sekadar hiburan..takde kena mengena ngan entri pun..

Berita baik kepada kengkawan yang tengah planning nak kemana sempena cuti Tahun Baru Cina ni..sempena hari wilayah persekutuan pada 1hb Februari ni, ada goodies la untuk kita (jangan salah faham pulak...kang tak pasal-pasal aku kena saman)...

Jom tengok apa yang best sangat...

1 - Free Usage of Sport Facilities for the month of February 2013

2 - Free Boat Usage & Pony Ride at Taman Tasik Titiwangsa from 1st Feb until 28th Feb 2013

3 - Entry ticket to Aquaria on family package for MyKad holder (2 adults & 2 children RM 99 only)
      applicable on 1st Feb 2013
      *Harga biasa RM 35 untuk dewasa dan RM 25 untuk kanak-kanak

4 - RM1 Bird Park entrance fee applicable to all MyKad holder.Applicable on 1st Feb 2013 only
      *Harga biasa RM 25 untuk dewasa dan RM 12 untuk kanak-kanak


5 - Berjaya Time Square Theme Park - free ticket with 1 purchase on 1st Feb 2013 for MyKad holder
      *Harga biasa RM 38 untuk dewasa dan RM 28 untuk kanak-kanak
      *Pakej keluarga RM 106 (2 dewasa & 2 kanak-kanak)

6 - Tasik Putrajaya Cruise - potongan sebanyak 50% dari 1hb Feb hingga 8hb Feb 2013
      *Harga biasa RM 30 untuk dewasa dan RM 20 untuk kanak-kanak

dan ada lagi...

Penggunaan tandas awam juga percuma dari 1hb Feb hingga 28hb Feb..kekeke..

Sangat menjimatkan bagi yang ramai ahli keluarga..lagi ramai lagi jimat la kan..bagi yang nak amik kesempatan untuk bersantai dengan keluarga tu memang dialu-alukan dan pastinya sangat 'crowded'..sabor je lah nanti..

Sumber : NST

Yang mana dok di selangor tu tak dapat la nak join gi Aquaria,Taman Burung dan Berjaya Times Square Theme Park sebab hanya sah untuk 1hb Feb sahaja..kalau korang nakkk jugak join no problem,amik cuti lorr or MC je terus..hahaha..jangan kena tangkap sudah..silap haribulan tengok syok naik anak kuda kat tasik titiwangsa terlanggar pulak dengan boss...hakhak..sapa mau tanggung???sendiri tanggung wooo...

Bye..bye...selamat berhibur


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

8 ulasan:

adza irdawati berkata...

wahhhhhhh offer yg sangat menariks

Ema Blog berkata...

menarik..tp tak plan lagi cuti ke mana ni

NoEn berkata...

kelakar tgk mr bean pakai tudung...hihi..cute

QA's ~ mamapapa berkata...

huwaaa!!!saya keje kt selangor ;( tp yg offer lama skit tu bolehla pegikn? :))

Zee Suhaini berkata...

sama la kita..warga selangor..gi Taman Tasik je la..

Zee Suhaini berkata...

madu 4

Zee Suhaini berkata...

yup..leh la plan skrg..

Zee Suhaini berkata...

kalau dok kl untung la..