Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 30 Januari 2013

Nak carik kasut...nak carik kasut...

Salam...

Isnin lepas berpagian lagi dah get ready nak keluar jalan memandangkan cuti sempena Thaipusam..hajat nak ke GM Klang sebab nak cari kasut untuk mr.hubby tapi tak jadik...tukar plan and gerak gi MidValley..dah lama tak jejak kaki ke sana sambil tu ingat nak gi pets shop tapi dah tutup..entah sejak bila tutup pun aku tak tahu..

Mission nak carik kasut mesti diteruskan juga and akhirnya Aeon jadi pilihan memandangkan tengah sale sekarang ni...kalau korang nak tahu, yang terlebih sibuk dok try kasut tu haaaa..

 
Si angah siap 2 sekali sambar yang adik pulak baru nak bukak sandle..


 
haaa try dik jangan tak try..dah confirm kasut tu besar..

Haihhh dorang ni,macam-macam kerenah..habis bersepah kasut kat atas rak tu..sib baek tak kena sound ngan salesman yang jaga kat situ..Lama jugak la dok memilih kasut kat sini,tang nak bayar pun satu hal..panjang pulak Q nya..

Memandangkan blom sarapan lagi,lepas bayor je terus gi cari makan..cari foodcourt tak jumpa plus malas nak jalan sebenarnya so santap je nasi ayam kat grd floor..alhadulillah kenyang..

 

Kasut dah beli..makan pun sudah..malas la pulokss nak berwindow shopping ni sebab mata pun dah ngantuk..dah nampak bantal yang melambai kat rumah tu so beransur la perlahan-lahan..

Bye..bye..wassalam


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

1 ulasan:

Mas Zull berkata...

assalamualaikum zee...seronokkan cuti2 dpt jenjalan..;)