Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 26 Mei 2014

Bersesak kat Presint 3 | Jom Heboh

As-Salam (^-^)

Dah tahu cuaca sekarang ni panas, sengaja pi carik pasal... bosan sangat dok terperuk kat umah... bebudak nak pi main basikal jer sebenarnya tapi mak budak ni lebih2 plak nak bersesak kat celah orang ramai... yang tragis nengok baby la... kesian... ada gak yang bawak parents yang uzur... huhuhu..

      
takde beza pon berpayung ngan tak berpayung... menitik-nitik peluh dalam baju... hhahaha... jauh ni we'olls menapak... nak carik parking dekat2 jangan harap la nak dapat..

      
kereta banyak tapi orang takde la crowded sangat... masih boleh berjalan ngan tenang... mungkin pagi lagi kan... we'olls sampai dalam kol 10 camtu... oh monopod tu murah giler... tiga ploh hengget jerk... tak terliur ahh nak beli... powerbank pon melambak dorang jual murah2..

 
last datang jom heboh ni masa zaman bercintan cintun dulu... kat bukit jalil time tu... biasa la pestime ada kan, tu yang beria pegi... skang anak dah tiga datang lagi... hehehehe... lepas2 ni rasanya tak sanggup dah kot..

 
rasa cam tak best sangat pon sebab tak banyak booth makanan yang hado... we'olls beli kopok kentang tasto ni jerk dua beg... memula beli ada 5 bungkus... kali kedua beli dapat extra lagi sebungkus... puas hati bebudak tu makan kopok..

 
antara booth yang ada... ni kat booth selera.. ada demo masak kot...

 
booth bananana ntv7..

 
lupa arr ni booth ape..

 
booth hot fm... time ni ada ikhwan yeba yeba jerk..


 
takde ape sangat yang menarik... nak join ape2 sumer pon kena bayar..

 
kat booth julie's..

 
along jer la yang berani... lagi dua hero tu penakut pahit..

 
sebelum balik sempat lagi makan megi... hehehehee... panas giler time ni... tengok dik niq tu, sambil makan sambil lap peluh... opsss, mencekik halkum harga coconut shake 3 cup tu tau... 5hengget se'cup' pastu takde eskrim :(.. haishhh tak sabar nak pekena coconut shake klebang..
 
 

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

19 ulasan:

lia berkata...

celah mana dtg air panas makan megi tu... mmg booth tu siap ada air panas eyh....

ate mahal coconut shake tu... aishhhhh p haji cpt tu ha3...

Kakzakie berkata...

Booth masak tu ada chef Zaidah ye Zee. Masak apalah agaknya.
Kakak memang tak pernah pergi Jom Heboh dari dulu sampai sekarang..

lieyalatif berkata...

ya Allah gigih ko pegi beb...lieya lepas bekpes ari sabtu, try2 gak pusing area sane...nak sgt2 pegi bigbadwolf tu....nak tgk buku2 kat sane.... .... dulu penah pergi sekali...adoiiii nyesal tak sudah pergi sbb kepala sakit berpanas bagai ahahahahahah.... parking mmg payah betul.... lieya gi dlm pukul 2-3...mmg parking dah berdabel2...sudahnye terus balik umah je laa hahaahahaha...tapi takpe laaa zee pergi bawak budak2, so dieorg hepi dpt jalan2...kite pun hepi kan....

uih mahalnye zee...takpe zee nanti pi melaka makan kat coconut shake klebang yeak... pegi awal tau....11.30 dah leh pi tepacak kat sane..senang cop tempat...nasi lemak pun panas2 lagi.... mesti puas ati kat sane...harga pun murah gitu.....

syawalsimpsons berkata...

sue yang sememangnya duduk dekat pon tak pegi..susah en asben tak suke sesak2 gini, lagi panas N dengan si izz tu...en asbeen kesian sikit ngan izz..tu yg tak G tu..last sue G pon zaman lepas pantangkan syawal 2010...lama dah tu..tu pon nasib jugak syawal duduk ngan maktok dier...

aTieYusof Family berkata...

wahh! meriahnya Zee.. klu kami hanya berpeluang tgk kat TV je lah setiap kali ada Jom Heboh ni... amboii deq niq kepanasan lah tu.. sambil lap peluh makan maggie...hehe

Nafira usof berkata...

Bagus nye Zee... rajin bawak anak2 pergi beriadah,, zura memang susah sket kalo nak ajak pergi tempat2 sesak camtuh. malas nak berperang ngan anak2.. hehehe.

Falsya berkata...

Minggu lps mmg panas kan..bahang..tp kesiannye panas2 gitu bawak baby ngan org tua..ishhhh..

Xpenah lg terjebak gie sure heboh..xsuke bersesak..;)))

Julia Johari berkata...

Best yerrrrrr pi jom hebohhhhh....huwaaaaa nampak patung julies huwaaaaaaa series jelesssssss....julia pi waktu malam...sbb walid qi bz waktu siang...huwaaaaaaa rugi2

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..

heheheh.. cma tak pernah lagi sampai jom heboh ni... bila tgk manusia yg ramai..erkk erkkk... takjadi pegi..
hamooih..kemain bwk bek kopok yer...

AnneRaini berkata...

sypun gi jom heboh gak tp mmg panas berdenting... tak larat nak berjalan.

Fiza Rahman berkata...

Pernah gi sekali jewr. Kat bukit jalil masa tu. Jauh gak menapak.

dalila berkata...

tak berkesempqatan nk pegi sbb hubs xsuke tempat yg bersesak2 ni..may b tggu danish bsr sket, klu danish ajak papa mesti papa ok je..(kuasa anak lg kuat dr mak)..hahaha

acik idah berkata...

Idah tak pernah pergi Jom Heboh... :D tak tau la kenapa.... blom terbuka hati atau blom ada kelapangan waktu... :D Tapi kokonat shake tu mahal nyer... mungkin sebab tak ramai stall yg menjual makanan/minuman kot...

aTieYusof Family berkata...

Singgah melawat Zee... busy ker?? hehe

LYAfrina berkata...

meiahnya..
dah 2 thn kot x g jom heboh.. bukan apa, panas sgt & x larat nk bsesak..huhu..

aTieYusof Family berkata...

Salam jumaat zee... ;)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..
muahaha.. cma ade add akak kat pebsuk.. akak menang peraduan yeos rm100 tuuu :)
tahniah

hainom OKje berkata...

OKje tak pernah lagi menyinggah Jom heboh sepanjang ada Jom heboh ni....mesti panaskan Zee... tu yg tak tahan tu...Tak gambar ngan artis ke?

Puan Kutu berkata...

sesekali menapak bakar kalori takpe kot..klu selalu bersesak dengan org ramai camni mmg tak la..lagi2 macam zee kata ada anak kecik n mak bapak yg uzur..

mahalnya cocunut shake..biasanya tempat event cmni mmg semua benda makan mahal kan..