Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 2 Mei 2014

Movie Time | Spider-Man 2, Rise Of Electro

As-Salam (^_^)

Kali kedua bawak hero2 kat umah gi menonton wayang... dorang la yang dok bising nak tengok spider-man 2... nampak billboard kat tepi highway menjerit-jerit cam histeria nak tengok... semalam dah kuar pon movienya so semalam jugak la cargas pegi... ticket dah siap2 beli online ari rabu tu... amik tayangan paling awal kol 11.20pagi... kalo semalam baru nak beratur beli tiket memang azab la... ramai giler orang..

 
konon surpirse la memula tu... tak cakap pon ngan dorang nak tengok spiderman... sekali dah masuk setia walk sesat cari panggung... nama jer dok puchong, setia walk tak pernah masuk pon lagi... ni kira pestime la... hahahaha... dan dan tu jugak dorang tahu... no more surpirse :(

    
spider-man 2 : rise of electro

 
kat umah sempat wat bekpes cucuq ngan nugget... tu yang berplastik pop corn... beli satu memang sah2 tak cukup..

 
selesa jugak tgv kat setia walk nih... biasa ler panggung baru kan... tapi tempatnya memang luas... best arr dari the mines aritu..

 
boleh pulak i lupa nak bawak baju sejuk... kebal gak budak ni tahan sejuk... bila tak tahan sangat baru nak dok atas riba soh peluk... hehehe... nasib ler dik... ibu skang ni pelupa skit... kuar panggung tangan sejuk cam air batu memasing..

 
angah ni memula jer behave boleh duduk diam2 layan pop corn... bila movie start dier dah mula boring... dari awal movie sampai akhir tau dok ke hulu ke hilir jerk kejenya... aihhh geram pon ado... biasa arr movie omputih... dier tak paham tu yang nak tak nak jer layan... kahkahkah... masa mintak nak tengok eksyen kemain... pestime tengok movie jangan pandang belakang aritu baik jerk dier layan sampai abis.. 

Overall okey la spider-man 2 ni... yang spider-man 1 i tak tengok so takleh nak komen banyak... layan pon sebab anak2 jer ni... kalo dorang tak mendesak memang takdenya nak gi tengok... beli cd layan kat umah lagi syiokkk... kui kui kui..




Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

14 ulasan:

Nafira usof berkata...

tu pasal zura malas nak bawa anak2 gi tengok wayang.
sbb budak2 kan cepat bosan kalo duduk lelama.
kalo citer yang dorang minat sgt jer baru bleh duk diam2.
buat masa nih.. tengok kat rumah jer lah dulu.. boleh baring2.. hehehe

lia berkata...

Ha3 ingtkan angah layan sampai abes... Boring yer xphm...

lia berkata...

Ktorg x pernah p lg setia walk 2 he3...

Sue Bee berkata...

sedapnya makan popcorn sambil tengok si spiderman tu..

aTieYusof Family berkata...

adoii Pa'e pun dok merengek nak mintak tengok Spiderman ni...1 hb ri tu start tayangan kan Zee? seronok gak bawa anak2 tgk wayang....:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Salam ukhuwah Sis,

Kalau hero memang sukalah tengok movie Spiderman ni kan... serupa dengan hero akak dirumah tu :)

Akak follow #280 jemputlah ke blog kecik akak ye :)

dalila berkata...

ank kecik lg..nk bwk tgk wayang pun xbrani lg..xtau la bole dok diam ke x dlm tu..buatnye br start dh ajak kuar, haru jgk..haha..tgk kt umah je la ;'(

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Dah lama tak tgk wayang.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..

hehe..kitorang pun menonton citer yg sama semlm..best jgk..tp tak best sgt.. kui2..

kalo si seri dan faiz ni wajib beli 'kopok wayang' kalo tak..maunyer panas telinga berzikir kt dlm panggung tu.. :p

nurbijen berkata...

Anak saya belum mintak lagi nak tgk movie ni.. tapi kena tunggu tiket murah dulu baru bawa kot…

Puan Kutu berkata...

budak2 mmg la excited lebih..klu depa faham tu lain la..ni baca un dok mengeja lagi..klu anak sy la.huhu

semalam en suami kemain ajak pergi tgok..tiket pun tak beli mesti ramai org.malas nak bersesak2..lgpun nmpk gaya macam aiman n abahnya je dpt tgok..tatau lacik pia ni bley tak bawak tgok wayang..dh la spiderman dekat 2 jam setengah.haru klu ada anak kecik mana bley tgok wayang..

Diana Rashid berkata...

Biasa la..budak2..bukan nya boleh duduk lama2..tunggu besar sikit bawak le lagi..mesti depa dok diam2 je..:)

❤Kamsiah❤ berkata...

semua movie yg akka rasa menarik,akak donload ja hehe..free..anytime boleh tgk..boleh pause segala bagai..

Cikgu Norazimah berkata...

seronok gak kadang2 layan kan bdk2 ni g tengok wayang ;)