Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 14 Mei 2014

WW # Hepi Mother's and Teacher's Day

As-Salam (^-^)

Sempat lagi kot nak wish happy mother's day kat sumer ibu kat luar sana, mami, mama, ummi, ma, bonda dan yang sewaktu denganya la senang... ramai kata hari2 adalah hari ibu... yapppp betol la tu tapi takde la hari2 dapat makan surprise kek, dengar wishes dari anak2... hehehe... moment tu lain sangat tau biler ada hari istimewa... rasa cam dihargai gitu..

 
pagi sabtu dorang kuar pat branak tinggalkan ibu sengsorang kat umah... balik bimbit beg plastik king's... ohhh pi carik kek rupanya... nasib baik tak sempat nak merajuk..

dahsat tulisan si along ni..

Skang tengah dok pikir nak bekal ape la tuk jamuan hari guru si angah nanti... blurr plak tak tau ape nak buat... bab hadiah dah setel... semalam kuar pi cari, semalam jugak la kerja balut membalut dilakukan..


 
untuk guru-guru kat luar sana jugak, happy teacher's day in advance -________-
 


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

16 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

Salam zee..
Selamat Hari Ibu ya ... sedap nya nampak kek tu..kuning gituu:)

Farah Waheda Wahid berkata...

pagi2 dah buat akak lapar ni...

Masya berkata...

hihihi dah ade hadiah utk cikgu² yer... suprise dapat kek ... mmg terasa sangat dihargai...

syawalsimpsons berkata...

bestnya dapat sambut yee

UmmuAidan-Arissa berkata...

wah best tuh dapat kek hari ibu..siap ngan kad lagi...bagus btul depa tuh...heheh...

Nafira usof berkata...

Selamat Hari Ibu jugak buat Zee.
betol kata Zee, memang hari2 kita sayang ibu kita.. rasanye x salah kot kalo kita nak celebrate 1 hari yang istimewa untuk ibu2.. bukan nak meraikan ibu2 paderi tu pon! ibu sendiri.. x salah rasanye~

Zura belom beli lagi lah hadiah utk cikgu Anis~

Nafira usof berkata...

Zee.. yang pasal nak kaler nasi minyak tu kan.
zura wat cam nih.. masa periuk nasi dah tukar ker mode warm tuh..
zura titik dulu warna pertama.. titik2 jer tau. titik lah sekeliling periuk tuh..
pastu gaul nasi tuh.. pastu titik plak pewarna ke dua..
gaul2kan lagi.. siappp!

lia berkata...

wahhhh kek tu bukan main kuning shining lagi... umpama shining nyer kasih seorg ibu buat depa...

Amanda Suria berkata...

Happy belated mothers day Zee..cantik plak kaler cake tu..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..
ehehe.. nak merajuk tak jadi le teww.. suka tgk deco cake tu..mengancam! :)
oho////baru teringat..cik seri pun ade sambutan hari guru jugak jumaat ni.. huhuhu hadiah tak settle lagi :(

Nurul berkata...

Selamat Hari Ibu, Zee... Wah kek tu, kuning menyerlah lagi tu... :)

Love Umi berkata...

Slmt hari Ibu Zee..ye la mmg hari2 adalah hari ibu tapi bila ada special skit mesti terasa lain nye kan 👍

Amboii cergas btul zee dah siap semua hadiah utk guru..terbaik lah...mesti cikgu tu semua happy dpt adiah ni nnti hehehe

dalila berkata...

touchingnyee..kad tu siap letak kt atas kek tuuu..
selamat hari ibu kak ;)

Cikgu Norazimah berkata...

alolo..comeynyer, tapi CN suka part parent kena bungkus hadiah utk cikgu anak, bdk skola rendah ni mmg wajib bagi cikgu dorang hadiah, so sweet

hainom OKje berkata...

Nak buat surprise le tu kononnya....hehe...Eleh mama sure dah dapat agakkan sebenarnya nk dpt kek ptg tu...suka lew tu!

Ibu Lala berkata...

Meme lo terharu dapat hadiah dr anak anak sempena hr ibu kan. Hu hu hu