Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 8 Mei 2014

Manfaatkan Voucher @ Pizza Hut

As-Salam (^-^)

Lepas pungut periuk kera ari ahad tu kan terus laju2 ajak laki gi makan... nak masuk tempat ekon sebenarnya pon sebab bahang melampau... dah alang2 voucher pizza hut tu dok ada lagi moh ler kita menapak makan pizza... paling dekat pon kat shaftsbury square tu haaa..

Japppp... ada yang tanya aku ke pulutkan periuk kera tu... ada gak yang tak tahu pasal pulut periuk kera... jawapannya dah tentu bukan aku ler yang nak masak... i'olls tak reti lorrr... ni tolong pungutkan ajer... yang tak tahu ada pulut periuk kera ni cer google tengok... memang ada yer... i'olls pernah makan 2 taon lepas kot sebab anak buah my laki kawin ngan orang perak... ada la dorang bekalkan sikit that day so sempat cuit2 rasa sikit... rasa lebih kurang cam lemang gitu ler... cam ketupat palas pon yer jugak..

 
pizza hut ada menu baru... Italian pizza tak silap... i'olls order ikut voucher dah ler... next time plak cuba menu tu..

      
orderkan kids set yang ada aiskrim... konon nak bagi dorang makan tapi sudahnya ibu yang perabih... tang soup tu pon sama gak... memula sampai pakat dok berebut... rasa nak jer tambah order... sekali dah sampai makanan lain tak kehabisan la jawabnya..

 
along cam biasa... tak abis2 ngan spageti... skrang ni makan kemain banyak lagi... seram plak tengok cara dier makan... time selera makan tu datang, ibu masak yang simple pon dier kata sedap... 2,3 kali tambah rilerkssss jer... tengok tang vontot tu dah padat penuh isi... kalo nak bogel takleh bogel depan dik niq sebab budak tu pandai mengata... kahkahkah... nasib dier tinggi pastu isi plak padat2, jadi takde nampak gemok... yang paling cerewet makan is pak ngah ayyan..

      
berdua ni cilok spageti skit sorang... nak order lebih kang takde sape lak nak makan pizza nanti... order jugak chicken drummet satu set, 6 ketol... agak pedas la skit... hampehhh dorang ni takmo makan... kalo kat umah kemain berebut tang ayam goreng macam upin ipin... biler beli??? ayah yang balun... hahaha

 

 
3 keping si along balun sorang... haishhh pemakan sungguh... tak sempat sampai umah der, kat situ gak dier melabur... kahkahkah

 
sementara dua beradik tuh buat pelaburan, kita layan gambar2 la dulu dik niq... tak senonoh sungguh kan?? padahal time ni dik niq pon sama dok terkemut-kemut gak tapi nak tahan katenya... tunggu melabur kat umah..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

23 ulasan:

Falsya berkata...

terus lajuk2 gugel ape tuh pulut periuk kera..pestime i'ollsssss dgr n tgk...hehe..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Beriye along tenung spageti tu... peberet aunti jugak tu along.. Pizza pun aunti suka jugak ehe :)

Manfaat kan segalanya Zee nanti rugi pulak kan :)

Nafira usof berkata...

waahhh.. dapat makan pizza free.
zura dah lama dah x makan Pizza.
x de mood nak gi makan sbb suami dan anak2 x bape gemar.. hehehe

syawalsimpsons berkata...

seronok makan ada voucher...janji duit kuar sikit je kan

aTieYusof Family berkata...

Suka along dengan spaggeti kan Zee... yg pizza Italian tu depa cakap sedap, tapi tu lah atie pun tak merasa lgi...hehe

Mar Mansor berkata...

ada voucher..sayang tak gunakan..suka spegeti

Nastyna berkata...

seronok tengok anak selera makan, tapi dalam masa sama risau pun ada kan. si jelita ni pun kalau datang angin dia, tak benti makan tak bagi pandai ambik sendiri. lama dah tak merasa pizza gebu pizza hut ni.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee.
heheh..bestnya mkn piza.. baru teringat, cma pun ade viucher piza.. hahaha.. bila la nk poie ni..
sedapnye tgk heroes1 ni makan..nyum3.. :)

Amy J berkata...

seronoknya tengok diorang makan. terliur pula. hehe..

btw, saya tag sis dalam liebster award nomination :)


http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination.html

lia berkata...

ekekekeeee penghadaman bagus depa ni... terus melabur...

LydSunshine berkata...

so, kalo bukan zee yang masak, siapakah gerangan yg masak pulut tu.

pizza italian tu saya dah try minggu lepas. menurut lidah saya, ianya kena dgn selera saya. sedap jugak la ada rasa olive dgn macam rempah2 skit. saya amik yg versi ayam pedas.

Kakzakie berkata...

Betul-betul kenyang dan puas mereka makan Zee.
Adik Niq tak lagi tu. Kalau tak dia pun ikut sama ke toilet.

AnneRaini berkata...

sypun baru juga makan pizza. try pizza baru tu.

aTieYusof Family berkata...

salam jumaat Zee.. singgah :)

Diana Rashid berkata...

saya kalau Pizza ni paling saya suka triple chicken je..memang yang ni paling saya suka..tapi anak2 tak suka..diaorang suka orleans drummet je..pizza hut dekat je dengan rumah tapi sekali pun tak pernah makan kat dalam tu..heheh..main Order online je..makan kat rumah mudah nak berperang dengan anak..hahaha

Puan Kutu berkata...

ehh dah lama gila tak makan pizza hut sejak2 ibu aimanafia rajin buat pizza pemanggang ajaib.haha..

tu dia sakan makan sampai melabur tak sempat balik rumah along tu.haha..

Nur Aliyah Syofia berkata...

salam..jemput join GA ni>>>
Super Extravaganza Giveaway!
Dah join? Jom check status referral anda kat SINI

Hadiah:
Cash 150 2015 calendar with your picture& phrase
bookmark with your picture&phrase S
tep-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)

Love Umi berkata...

wah mkn pizza, sedap tuuuu...peberet ehehehe
salam kenal ye dari umi di sini :)

::EIDA:: berkata...

haa tau xpeee. ida pun 1st time dgr.. gigih kott gugel HAHHHAA

nik ros berkata...

sblm ni pi mkn pizza jugak.order menu baru. tapi lagi suka yg menu lama2..huhu

lieyalatif berkata...

along makan 3 keping sorang zee?!!! uihh best anak pemakan camtu...berbaloi nak bawak makan2 kalo lieya tu...heheh tak ralat gitu kalo ade yg tak abis ke ape..... syok camtu.... tapi lawak plak, jam tu makan, jam tu melabor yeak kakaakakak...adoiiiii... ini mcm laa mmg tak gemok2 la along.... heehehehehee

Cikgu Norazimah berkata...

anak CN yang 2 tahun tu pun suka benor spageti pizza, tak pandai yang kecik, boleh habiskan sepinggan spageti tu ! hehe

hainom OKje berkata...

Tadi nak makan pizza, tetiba jalan ke JJ tu mcm crowded jer so tukar gi gerai tomyam....Abg tgh selera tu Zee sebab tu bukan main bertambah lagi