Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 7 Mei 2014

WW # Start Menyoping Raya?

As-Salam (^-^)

Ada sesapa tahu tentang GST training tak?? tulun tulun... kita pening ni dok pikir... leceh arr nak kena belajar menda ni... apepon kita tak tau... kalo ada sesape yang tau tolong drop komen ngan link sekali ehhh... tq in advance :)

Weekend lepas dah hegeh2 gi survey baju raya bebudak... tak banyak pon yang dapat... tunggu weekend akan datang plak kita carik... tema color tuk tahun ni takde lagi..

 
nahhhh sekeping gambir tengah fitting suar sang arjuna beta... yang berdua ni hepi dah dapat... angah punya blom ada yang berkenan... bising dah tu dier takde suar... hehehe... sabor ngah... takmo rebut2 okay..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

13 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

Pencarian baju awal awal ni bagus zie..xlah nti raya kelam kabut..

aTieYusof Family berkata...

GST training?? alamak zee, sy pun tak tau ni...hihi..sorry na...
amboiii..hero2 dah shopping baju raya....hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Bagus juga tu Zee buat persiapan awalkan..
Akak pun kena beli cepat ni .. bila dah terlaksana GST ni lagi mahal harga baju kan..

Farah Waheda Wahid berkata...

memang sekarang ni kat office pun sibuk dengan GST training... training by KPMG... hu hu hu...

ha tu lah, akak pun dah start sikit2 shopping raya for ash...

Kakzakie berkata...

Memang kena pergi Zee biar mudah mengendali sistem komputer kerja kita. Kalau tak susah jadinya. Kalau di JB yg mengendalikan pihak Kastam. Company yg ada LMW atau guna CJ5 terutamanya kena attendlah. Macam company kakak lagilah deal dgn S'pore mereka dah guna 7% GST. Kita pulak mungkin guna 6% kat situ kena faham dimana nak letak GST dlm invoice kita... Tak apa bila attend kelak akan faham...

Sekarang fikir cari baju raya dulu hihi... angah dah tak sabar tu sebab along dgn adik niq dah dapat:)

syawalsimpsons berkata...

wahhh best shopping ni

Nafira usof berkata...

Waahhh.. awalnye beli baju raya!!
tapi bagus jugak kan Zee.. nanti x delah penat sangat puasa2 nak gi beli baju raya.
beli awal2 kan~
nampaknye zura pon dh kena start beli dh nih.. hehehe

Pasal training GST tuh memang x de info lagi setakat nih.
akaun kt opis zura pon belom tau ape2 sgt pasal sistem baru nih,

Dkna Abza berkata...

cuba google info gst..ramai yang share info gst ni kat blog :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..
cepatnya soping raya..hehe..cma belum lagi..
gst training..? errkk... den pon tk tau la kak..huhu

Nurul berkata...

waa, dah start nyoping raya...

nurbijen berkata...

Saya lagi la blur pasal gst... X dpt nak nolong...
Bagus, prepare awal2... Xde la kalut bila nak puasa

hainom OKje berkata...

cepatnya menyoping zee....okje, sok dah dekat nak raya baru menyoping...baru mcm feel gitu hehe

nik ros berkata...

prepare awal2 la bagus kan. nnt dah dekat nak raya bersesak lak ngan org lain.