Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Sabtu, 31 Mei 2014

House Of Mini | Donut besh selain Big Apple

As-Salam (^-^)

Lemau sungguh lahai minggu ni... tengok balik seketoi jer entri yang ado... huhuhu... bosan kat opis ni takde nak buat ape so kena merajin la skit... mood tengah baik ni :)

Terasa kat tekak ni nak pekena donut big apple... sejak2 ada tesco baru kat area umah ni malas semedang nak gi tesco puchong yang lama... situ jer donut big apple paling dekat yang ado... semalam gi mydin pon terbantut nak membeli... last2 masa turun eskalator ternampak gerai comelsss warna pink..

 
House Of Mini... memang kiut miut jer saiz donut... cup cake lagi la cinonet giler..

 
rambang jap mata mak enon... nak pilih 12ketoi masuk box pon payah... last2 cakap ngan akak kedai tu suruh tolong pilihkan... yang pasti i'olls nak donut orea lebih... hahaha... rasa not bad... much better dari DD tapi takleh lawan Big Apple yang masih peberet di hati... muehehehe... sipi2 dah rasa donutnya..

 
ni la cupcake comelss yang cinonet giler tu... ngap semulut rasa cam takde pape kot sebab kecik sangat... tak sempat nak jadi taik gigi pon... hahhaha... harga sama jer ngan donut... 6pcs 7 hengget... kalo 12pcs 12 hengget..

 
alhamdulillah, puas hati dapat makan banyak donut semalam... hehehehe... ni si ibu ngan si along jer yang beria makan pon... dik niq ngan angah boo layan... ayah takleh makan yer, masih dalam mood diet... kahkahkah... yang pasti rasa nak merepeat lagi..



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

14 ulasan:

UmmuAidan-Arissa berkata...

Best nyoh tengok kedai dio tuh zee...mesti kalu knor rambang mato tengok cupcakes tengok donut...big apple pun tok ghajin try lagi...teringin jgk nie..:)

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata...

wah..sedapnya...my favourite

eynda berkata...

Dah lama jugak tak makan donut huhu... kiut2 & kalerful ....

aTieYusof Family berkata...

Senang sikit nak beli ye zee sebab dekat..hehe..rupa mcm lbh kurang Big Apple gak tu...nampak sedap...

aTieYusof Family berkata...

singgah pepagi lawat Zee :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..

hehe..tetiba rasa nk mkn donut.. lama dah mkn donut ni.. nyum3...

Kakzakie berkata...

Sebenarnya mahal tapi dek kerana warna-warni itu yg menggoda mata kan Zee. Sebab donut kita buat seringgit dapat 3 keping besar. Ini dek ada deco-deco satu seringgit. Tapi kalau nak buat berbagai perisa macam ini memang tak adalah kan Zee. Beli tinggal ngap aje senang hihi...

Masya berkata...

kalau mini lg jimat kokan.. sbb big apple tu besar, kt org kalau makan pun seketul potong 4 kikikiki ....

acik idah berkata...

Aduhai.. cupcakes itu telah menangkap di mata inie... huhuhu... memang comels dan colourfuls.. :D

kakyon berkata...

teringat zaman dulu2 masa memula donut di perkenalkan..ubi kentang lenyek sebagai bahan pelembut..

hainom OKje berkata...

Dia jual kat kiosk luar yeh Zee....
Emmm tetiba teringin nak makan donat hehe.... Jap lagi nak gi AEON ni...boleh le cari

Mar Mansor berkata...

banyaknyer makan..mesti sedap nih..cupcake tu cute giler..best kalo sekali je ngap terus masuk mulut

Nurul berkata...

Nrl pun ada pegi Mydin Subang Jaya sabtu tu, pukul 9 pg lagi dah sampai sana... kitorang ada beli jugak donat ni... anak2 nak sbb tengok comeyyy sangat, yang cupcake tu kecik sangat cam tak rasa pape lak...

Puan Kutu berkata...

nmpk menarik sedap n comel..lepas ni selalulah kita ke tesco!donut mini ada disana kan..:)