Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 26 Februari 2013

Coconut Shake yang tak berapa nak 'drive thru'

Salam...

Haluuuuu...mood heppy today sebab baru lepas wat gaji..maknanya dah nak dapat gaji ler esok..maklum ajer lagi 2 ari nak cukup bulan..nak nak lagi baru lepas cuti panjang..memang saat yang amat ku tunggu..

Dok blogwalking rakan-rakan byk pulak jumpa makanan yang sedap-sedap..phewww memang wat aku terliur habis..dah berkira-kira ni nak gi terjah mana yang aku mampu..hahaha..kalau dah tau tak mampu nak gi jugak terjah memang cari pasal la tu..kang tak pepasal kena ttttttt..hihi

 

Terliur tengok gerai coconut shake kat tepi jalan ni..siap letak drive thru lagi...sekarang semua pun nak drive thru..ngam-ngam tepi jalan besar tu camner nak drive thru??hurmmm then tadi cuba la benti..wat lambat-lambat je kat dalam kete tu ingat nak drive thru la kengkonon..mana adenyer,wat dek jerk..last-last nak kena turun gak beli..huhuhu

Rasa biasa-biasa je..tak sesedap kat kelate,siap de vanilla es-krim lagi and lagikkk murah..tetiba teringin nak try coconut shake yang pemes kat klebang..maybe btol sedap sebab ramai yang sanggup berbaris panjang..huisshhh jauhya bebenor nak menapak ke melaka semata-mata tuk coconut shake..

Lunch ngan laksa penang je ari ni..kol 10 tadi dah bantai nasi berlauk dah sebungkus..dengar cam banyak jer aku ni makan tapi hakikatnya tak de la banyak mana..makan tak habis pun..rasa lapar giler tapi tak leh nak makan banyak..selalu separuh je la..then pas 2 3 jam akan lapar balik..member tengok cam aku ni makan banyak..sume mintak petua sebab badan maintan tapi masalah ini la masalah sebenar aku..

Takat ni je,tetiba bangunan ni bergegar lak sebab chemical kat stor bawah meletop..nak gi check jap..hope takde ape-ape..

Wassalam..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

11 ulasan:

izan mama mia berkata...

best shake shake coconut

NM02 berkata...

terliur tgk laksa tu... bangunan gegar? seramnye

cik dah faridah berkata...

singgah kembali n follow...

sedap tu coconut shake..susah nak jupe yg betul2 sedap ork

adzairdawati makdara berkata...

perghh terus rasa lapor huhu

Ummiarissa Mahdi berkata...

anak2 saya suka minum coconut shake...saya tak berapa minat...tapi tu pun waktu ada kat kelantan,pasar tani pagi ada jual...kat lipis ni tak nampak mana jual..

Kakzakie berkata...

Sedap-sedap berN3 tetiba kata store meletup buat kakak takut aje..
Harap tak ada yg tercedera.

Merah Dagang berkata...

Cedapnya...xtapau blk pun...

nadia berkata...

sedapnyaaaa, feberet nadia ni kakkk :)

Riedaffya ibrahim berkata...

coconut shake?da lama x minum la...

Ibu Lala berkata...

Coconut shake tu sedap, laksa tu pun sedap. Akk ni hantu laksa..

noor liyana berkata...

sedap coconut shake nie..lebih2 lg minum kat pantai..:-)