Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 6 Februari 2013

Taman Tasik Titiwangsa..Ohh No!!!

Salam..Peace yo!!!

Memang mati kutu dua hari ni kat ofis sebab tak boleh online..bukan unifi yang buat hal tapi si tikus..digigitnya wayar unifi kat siling hingga putus,bukan sikit lak tu hampir 5 jengkal jugak la wayar hilang..hoho..apa yang dibuatnya dengan wayar tu ye?? hurmmm agaknya main tarik tali kot..mesti besar giler tikus tu..minta simpang la terserempak ngan aku nanti..

Sempena hari wilayah ni,korang tau kan yang Taman Tasik Titiwangsa bagi percuma je untuk naik bot ngan 'pony ride'..sebab dah free dan janji ngan my hero,so aku ngan mr.hubby redah la hari ahad lepas..bukan main semangat lagi tau,pepagi lagi dah gerak sarapan pun nak settle kat sana..sempat sambar roti je kat rumah..

Sesampai je tengok orang memang ramai ler..tapi kecewa..hancuss harapan nak naik bot..huwaaaa tutupppp..my hero mmg memberontak la..kesian..

 

Aku tak tau la nape tutup,dengan takde notis pulak tu..kalau tak silap aku, dibuka setiap hari kan?? penat je berpagian lagi sampai..huhu

Ronda-ronda jap dah hujan pulak..terpaksa la berambus dari situ..sempat gak la tengok 'racing control car' and ubat perasaan my hero gi main taman..


 

Mood happy memula sampai tadi dah tukar jadi 'unhappy'..dan dan tu jugak terus rasa kebulur walaupun tadi kekonon kenyang le sangatt sebab nak main dulu..singgah makan kat Kg.Baru tapi banyak kedai tutup..mungkin hari ahad kot..Last-last jumpa kedai ni....

 

No choice..kalau tak singgah kang lapar..makanan ok je tapi cam pelik sikit bagi aku..harga memang meletop kebabomm..gambo memang aku tak snap sebab malu..nanti orang pelik pulak..kang tak pasal-pasal aku kena 'sound' ngan tuan kedai..hoho
 Apa yang pelik???
Hurmm entah asal masakan dari mana..ada gulai belulang lembu,gulai urat keting,gulai perut lembu (cam pelik bagi aku)..selalu aku makan sup urat keting je..

Ok la,perut dah kenyang nak singgah hospital jap,melawat biras aku yang dah sebulan warded sebab de masalah ngan pregnancy..

Bye..bye..wassalam..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

3 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

Dah lama tak pegi Tasik ni.. dulu lama gak duk KL..sllu lepak sini..mcm dah byk perubahan kan??:)

Zee Suhaini berkata...

KL memang gitu..arini tgk lain,2..3 bln lagi datang dah lain..

MRS. K berkata...

dulu masa anak kecik slalu datang sini.. anak dah besau skit nih dah tak penah pegi.. hahaha

halfmoon tak payah lilit pon yang.. just pin kat kiri kanan bahu jer