Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 18 Februari 2013

Taman Tasik Titiwangsa lagi..

Salam...

Holla..dah mula kerja erkk hari ni..hehe refresh kan diri semula after 1 week cuti walaupun kemalasan ada la sikit tapi terpaksa gagahkan jugak..blog pun banyak yang suram minggu lepas..cuti betul korang ye..

Ape citer cuti korang?? Mesti best kan??

Kali ke-2 ke Taman Tasik Titiwangsa,berangan la nak naik bot ngan anak kuda..siap citer ni kat dalam kereta harap kali ni dapat main sebab orang tak ramai tapi hampeh..still tak dapat main jugak..sampai dah pukul 10.00pagi then yang lelaki dah booking badminton court dalam 2 jam gitu..tercongok la aku kat dalam tu..lagipun si angah muntah after balik dari CH ngan aku skali muntah plus sakit perut..ikutkan memang nak dok umah je tapi memandangkan semua adik beradik berkumpul and my bro in law dapat new baby that day,aku gagahkan jugak la sebab nak tengok baby sekali..


 

Dalam pukul 12.00tghari terus bergerak nak balik..angan-angan nak naik bot ngan anak kuda terkubur begitu je..masa memang tak mengizinkan..huhu..bebudak semua dah bising sebab dah lapor..tu pun kena balik umah jap,mandi then after solat zohor terus nak gerak gi hospital..so our lunch kat hospital je la..nasib la kafetaria buka..sampai je semua dah serbu makanan,luckly takde orang..dah macam rumah sendiri dah rasanya..hoho

 
Almira yang dah jadi kakak

Kalau dah berkumpul adik beradik memang lambat la sikit nak bergerak..dah ramai kan..kejap yang tu hilang,kejap yang ni hilang..banyak sangat acara selingan..last-last pukul 3.00 baru boleh tengok our new born baby..

 
welcome in our family baby..girl..

Anak buah aku yang ke 25..bulan 6 nanti,insya-allah akan bertukar tittle jadi nenek pulak..anak buah yang sulong bakal timang anak..hehe..cam dah tua la pulak aku rasa..jiwa masih muda camner ni??
 

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

3 ulasan:

NoEn berkata...

comey baby

QasehnyaRania berkata...

comeynya dia '',

pengikut yg ke 73 ;)

selamat berkenalan

Zee Suhaini berkata...

TQ :)