Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 7 Februari 2013

Rezeki..rezeki..rezeki..syukur ya Allah..

Bulan ni memang rezeki bertambah tambah dari kebiasaan..hehe..semalam my big boss bagi duit tabungan yang company 'savings'kan untuk staff..ekceli bukan duit aku la..company yang wat tabungan tu,setiap staff disumbangkan RM50/sebulan dan masukkan dalam satu tabung and semalam my boss dah keluarkan tahun lepas punya tabungan..syukur alhamdulillah..

Masih mengharap dapat angpow..hehe..yang ni esok baru tahu ada ke takde..selalu my boss pemurah and tak berkira sangat ngan staff..

 
cam tahu-tahu je boss ni aku nak gi bercuti

And 4 hari lepas (isnin), baru je menang contest anjuran Blog CutiMalaysia..rezeki my hero..dapat tempat ke-3 (RM 50) plus Review Terbaik (RM 100)


 

Baru nampak rezeki kat dunia blogging ni memang luas..sebelum ni memang tak pernah terfikir pun nak berblog bagai ni..suka sangat baca orang punya blog and lastly aku pun turut terjebak..

p/s : harap rezeki bertambah murah lagi lepas ni.. :)


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

7 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

wahh.. rezeki nama tu..Tahniah dan syukur...
nak cuti ker?? happy holiday ya..:)

Zee Suhaini berkata...

Tengs aTieY..

Aku Ibu Muda berkata...

wahh..murah betul rezeki ni :)

UmmiAbi berkata...

Bestnye Zee... Ni kira durian runtuh dah ni kalau ummi..hehee

MizzTina berkata...

tahniah...btl² rezeki tu..

QA's ~ mamapapa berkata...

Alhamdulillah...alhamdulillah...

QasehnyaRania berkata...

tahniah