Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 26 Mac 2013

Lunch together today

Salam.. (^-^)

Pagi tadi mood kureng sikit....dari smalam berat je kepala macam nak demam....pagi tadi telan panadol okey la skit and ni dah nak start pusing plak dah..adehhh....kena telan lagi la kot....nasib dah lepas lunch..

Lunch today special skit....selalu lunch sensorang je,hari ni dating ngan hero-hero aku lak....ye la cuti sekolah kan....si hero kecik pon tak nak gi baby sitter hari ni, nak dok umah ngan abang-abang..

 
layan snack plate..hari ni 25% diskaun

 
try cheesy zinger burger combo....promo until 27hb at RM 9.45/set and colonel burger
aku makan burger yang kiut tu je memandangkan aku pon kiut, kahkahkah
cheesy zinger tu aku tak tao camner rasa sebab mr.hubby yang makan....cheese double okey....sape yang suka cheese mesti suka la....combo set sekali ngan air mountain dew dan seketoi ayam

 
hero-hero ni makan ayam je....sorang seketoi....tu pon tak habis gak sikit....ni kes memasing nak jaga badan....kekeke

k bai...wassalam :p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

5 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

comeynyer mkn together2 ni

AyueJean AJ berkata...

Wahhh.... Best tu kak....
Yang cheese tu..

Farah Waheda Wahid berkata...

tiba2 teringin kepsi pulak ni kak... hu hu hu...

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah lama dah tak makan kfc ni....tgk gambar ni tetiba rasa ngidam...hehe

Mimie Najib berkata...

sedapnya makan kepsi..lama dah tak mkan..hehehe