Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 26 Mac 2013

'Western' lah sangattttt

Salam (^-^)

Tetiba rajin lak nak update arini....demam dah tak jadi (padahal takot nak telan ubat)....ingat arini leh wat gaji tapi bos lak sibuk so nampak gayanya esok je la..

Last 2 weeks gi shopping kat Aeon Taman Equine....padahal kat puchong pon ade Aeon....Aeon Big pon ader, lagi la dekat tapi tu la gatai nak berjalan....pernah sampai sini tapi lom pernah shopping....berpusing gak cari supermarket....kejakunan jap.....kalo bab shopping barang dapur, Aeon ni bukan hot spot aku sebab barangnya mahal skit dari tempat lain....aku lagi suka pasaraya yang kecik,sebab ade voucher maka shopping gak la kat sini....voucher pon takde la banyak mana....100 hengget je tapi jadi la....rezeki masa CNY aritu..

Dalam dok 'menyoping' tu, biasa la hero-hero aku ni....agak agresif skit bila dapat keluar berjalan....taknak nye dorang jalan berpimpim tangan ngan parents....sumbat sat je dalam troli dah sibuk nak keluar....nak nak si tengah tu....berbulu je tau ngan dia....bukan ape,kita dok memilih barang dia lak dok berlari sana berlari sini....sekarang ni bahaya....asal lepas pandang kejap je pon dah lesap....orang jahat ni merata-rata....bukan ade cop pon kat dahi 'aku orang jahat', ke ada??hehehe

 

Tengok ni haaa....aku dok memilih minyak zaitun ngan mr.hubby tetiba tengok si tengah ni takde....panggil-pangil tak menyahut....cuak jap....tup tup keluar dari rak ni....mahal minyak ni tau,import khas dari puchong..kahkahkah

Habis shopping,balik umah masak lak....dah namanya pon shopping kat supermarket....mestilah beli barang dapur kan..

 
tak termasuk serbuk roti, tu aku beli kat Bake with Yen

 
kenkonon nak makan western kan.....layan je la time mood tengah rajin....kang dah malas satu ape pon aku tak masak..

ni la hasil tuaian aku hari tu....fries tu aku tukar ubi kayu....terjumpa tadi terus grab....sedappp

Balik nanti nak kena cari vitamin untuk si hero kecik lak....sibuk nak telan panadol aku tadi haa....kalo time dia demam bukan main susah lagi nak makan ubat....alang-alang dia nak makan,baik bagi vitamin kan..

k...bye..wassalam :p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

10 ulasan:

AyueJean AJ berkata...

Wahhh... Best tu kak......
Minyak masak brand baru ke tu?? kihkihkih..

Zee Suhaini berkata...

jenama ni mahal la KakTon..takot tak mampu bayor..kahkahkah

Nick Nashram berkata...

hahah..siap tido bwah rak minyak lagi.
comey je.

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah nampak sedap tu...hihi tak sangka ada jual "minyak puchong mari" kat aeon

syawalsimpsons berkata...

ayo sedapnyer..nk try, x terbuat pon

Riedaffya ibrahim berkata...

syok dpt makan western tua ye..

Cik Nurul Siezuka berkata...

Waaaa.. sedap.. buat sendiri lagi puas hati..

Mimie Najib berkata...

nampak mcm sedap je..hehe..

yela kan..bdak2 kalau melasak kena perhati betul2..kang kejap je lesap..bhya..

adzairdawati makdara berkata...

perghhh terus lapor mintak sikitttttttttt hehehehe

Mas Zull berkata...

assalamualaikum....nampak mcm sedap jer tu...selamat menjamu selera...;)