Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 14 Mac 2013

Disebabkan aku teruja...

Salam...

Dah hampir nak lunch tapi aku dah lunch dulu..hoho..sambil taip entri sambil menyuap nasi dalam mulut..wahh gitu..dah tak leh tahan dah..kelaparan yang teramat sebab tak sempat nak bekpes..keje menimbun..tu la padahnya sebab on leave semalam..


Sampai je,nampak parcel kat meja...ingat ofis punya dokumen..tilik 2 3 kali baru perasan nama sendiri..ehhh datang dari mana lak ni..memang dok tunggu barang tapi lepas 15hb baru dapat..alih-alih hari ni dah dapat..excellent gak service dorang ni..next time bleh aku wat lagi..

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Ni la dia photobook dari Pixajoy yang tengah promosi sekarang ni..hanya RM10 je tau..pestime tahu pasal pixajoy ni..harga asal RM55...ada 20 pages..

Ni kali ke-dua wat photobook..takde maknanya aku nak wat kalau takde promosi..mahal benda alah ni..pestime wat sebab dapat voucher free Magbook dari Canon masa beli camera..tu pon kena tipu..kata 20 pages tapi ada 16 pages je..hurmmm janji free sudah ler tapi geram la jugak..masa antar tak cukup 20 pages,staff tu suruh cukupkan,bila dah cukup dorang plak yang wat tak cukup seperti yang dorang mintak sebelum tu..buang masa aku je men'design' lawo-lawo tau..

Disebabkan terlebih excited dan teruja dengan harga yang murah dari pixajoy ni,semua siap dalam masa sehari je..wahwahwah..cam takde keje lak kat ofis..nasib tak kantoi..hari tu la aku beli then terus design and terus submit..

Dah menimbun sebenarnya gambar yang menanti untuk diabadikan..hahaha..kang simpan lelama rugi lak..mana la tau kan..kena virus ke,hilang ke,rosak ke..macam-macam benda leh jadi..sayang seribu kali sayang..semua tu kenangan..

Wassalam

P/S : promosi masih lagi sah sehingga 30/04/2013...free delivery

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

6 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

murahnya....nak beli jugak...tapi sempat ke idak ni nak design segala...hurmmm

Farah Waheda Wahid berkata...

nice... ^_^

AyueJean AJ berkata...

Nice la kak...

AyueJean AJ berkata...

Cantiknya kak..

syawalsimpsons berkata...

bestnyer..murah tu...

Cinta Misteri berkata...

wahhh apakah ini? kena search mendealah ni, nmpk sgt menarik...

toinktoink....tktau pixajoy ni