Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 25 Mac 2013

Taman Tasik Cyberjaya lagi @dah jadi rutin

Salam..

Perut ngan bergendang mintak diisi..huhu..lom lunch time camni ni erk??tu la,tadi dok berkira-kira sangat nak tapau ke tak..nak tapau pun kena pk panjang  sebabnya dah jemu,kalo tak nasik lemak mesti roti canai..dok ulang tayang bekpes yang sama je..

BW pun banyak tayang makanan yang shedap-shedap..jeles tau..

Aku nak terapi diri jap..jom layan aktiviti we'ollss semalam..masih lagi kat Cyberjaya @ Taman Tasik tapi kali ni dah bekpes siap-siap kat umah..hehehe

 
warm up dulu..aksi macam terer je..

 
 panas kat court tadi,amik angin kat luar sat..

 
berjimba-jimba

 
ni aktiviti yang hero-hero ni dok tunggu..main airrr..

 
Si kecik mandi kejap je..dalam dok pantau tu lemas gak..telan air kolam banyak gak la..maybe lantai licin kot tu yang tersandung..nak berdiri semula dah tak boleh..next time ibu kena ikut mandi sekali la nampaknya..tak bagi mandi kan kesian lak..

Dah start cuti sekolah pon..teringin lak nak balik kampung tapi cuti lak takde..huhu..kesian lak kat hero kecik ni,abg-abg dok main kat umah dia lak aku hantar pi baby sitter pagi tadi..tu pon dah bape kali nangis tak nak pegi bila abg dok nyakat..adehhh..



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

7 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

wah bestnya bersantai...lapar ek kak...ala kak... yang saya punya tu... rasanya ntah apa2 ntah...heee...x sesedap air tangan akak... ^_^

saya bawak bekal hari ni... ^_^ so x yah tapau...

Zee Suhaini berkata...

akak masak tak shedap..suka makan orang masak..hahaha

nea lopah berkata...

seronok nya musim2 panas ni mandi kolam...selamat bercuti sekolah yerr!

AyueJean AJ berkata...

Takpe lah kak..
Dapat beriadah macam ni pun diorang dah seronok kot...

Lina md. munir berkata...

Cuti sekolah memang biasanya musim berendam untuk anak-anak. :-)

Sue-Rya Qistina berkata...

seronoknya dpt beriadah camni. dah lama x bwk anak2 mandi manda :)

mama aryan berkata...

seronokkan dapat bersantai dgn family mcm nih..akak pun suka