Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 8 Mac 2013

Ahli keluarga bertambah lagi...

Salam Jumaat...

Dapat khabar gembira hari ni..macam tak percaya lakss tapi itu lah kenyataan..dengan adanya blog 'cabok' ni dapat gak la pahat memori pahit manis dan suka duka kehidupan..

Nampaknya family akan bertambah lagi tahun ni..baby girl dah selamat lahir dah awal feb lalu SINI..next dalam bulan jun kalau tak silap, dapat sorang lagi anak buah (belah aku) dan jugak cucu sedara yang pertama (belah mr.hubby)..dengar khabar anak buah yang bakal lahir nanti BOY..insya'allah...harap selamat untuk kedua-dua bakal parents ni..pestime nak timang cucu..terasa cam dah tua lak..huhu

 
my bro yang bakal jadi ayah...

That's normal bagi pasangan yang mendirikan rumahtangga..pelengkap semestinya dengan kehadiran cahayamata...

Yang paling paling palinggg buat  aku terkejut...tak percaya...tersentap..happy... sebabbbb akan dapat adik lagi..hahaha..insya'allah my second mum will deliver baby by this year..congrats to my abah and ma..

 
 i'm sooo happy for u..

 Harap agar semua parents dan bakal-bakal parents ni diberi kesihatan yang baik dan selamat deliver bila tiba masanya nanti..

Luv u...wassalam

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

7 ulasan:

Falsya berkata...

wahhhh..betul2 bertambah bilangan family..congrats...;))))

Ibu Amirul berkata...

Dapat adik baru... wow....

mama aryan berkata...

wahhh..bestnyer nak dapat org baru dlm family,mesti tak sabar nak menunggu kan..

Haryati Faizal berkata...

tahniah!

Ummiarissa Mahdi berkata...

dapat adik baru?itu yang paling spesel tu...hehehe tahniah lah kat ur mom...

Ena's Palace berkata...

Semakin berkembang keluarga ..alhamdulillah dan tahniah...

ros_reeza berkata...

salam perkenalan :)
Ros singgah sini dari blog P.C.L :)