Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 19 Mac 2013

Don't Miss Your Sweet Moments

Salam..

Keboringan melanda dah kat ofis ni..muak plak dok layan internet 24jam..kadang terpikir jgk camaner la gamaknya sesetengah manusia yang 'hantu' internet ni kan??
Ada yang sanggup abaikan anak layan internet kat cyber cafe.. tak kurang jugak yang mati sebab khusyuk sangat melayan internet ni tanpa makan minum..hurmmmm dunia dunia..

First nak ucap tahniah kat adik aku yang cemerlang dalam STPM yang diumumkan semalam.." i'm happy for u bro "..tahniah jugak pada negeri kelahiran aku kelate sebab mencatat sejarah diangkat sebagai Negeri Terbaik Keputusan STPM 2012..bangga jap jadi anok kelate..hehehe..yeayyy gomo kelate gomo..

Terbukti yang pelajar luar bandar juga mampu cemerlang walaupun dihimpit kemiskinan (sebab ada yang kata kelantan negeri paling miskin)..

Teringat plak time amik SPM dulu..tiba masa nak kuar result tu memang la tak lena tido tapi sayangnya bukan diri sendiri yang amik result..masa tu aku dah dok kat puchong dah pon (masuk kolej swasta) result abah yang amik tapi still berdebar plus tak sabar nak tahu..alhamdulillah result aku okey cuma agak terkilan sikit...

First sebab tak boleh nak ucap time kasih ngan cikgu-cikgu yang mendidik aku hingga berjaya
Second sebab tak dapat berkumpul balik kawan-kawan..mesti dorang bersuka ria masa dapat result tu..tak dapat dibayangkan suasana masa tu..huhu
Third sebab tak dapat celebrate ngan ma dan abah

Masa memang tak dapat diputar kembali..huhuhu..

Untuk hero-hero aku yang sedang membesar ni,akan aku pastikan yang setiap moment manis dorang aku ngan mr.hubby ada bersama..tak nak tertinggal satu pon..that's why aku catat sume ni kat sini..ini pon antara moments manis kami... :p



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

8 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

tahniah buat adik akak sebab dapat keputusan cemerlang dalam STPM...

Sue-Rya Qistina berkata...

kita ni dok layan internet jugak, tp xde la sampai abaikan anak2 kan. harap x terjadilah mcmtu. :)

syawalsimpsons berkata...

alahai suke tgk muka anak2 ni

♥cikmOt♥ berkata...

teringat masa amik keputusan spm dulu...
alhamdulillah, cemerlang jugak...tanpa disangka...

Lieya VoN JaY berkata...

comel nya depa 3 ni :) saya dtg balas kunjungan dari segmen farah bubbly.. done follow ^_^

Cik Nurul Siezuka berkata...

Kenang kembali zaman belajar dulu.. Kenangan masa g ambik SPM.. Ade yg sedih ade yg happy..

Lina md. munir berkata...

Kenangan yang terindah memang payah untuk dilupakan, kerana itu dipanggil kenangan :-)

Dik bee berkata...

byk kenangan manis... sbb sy jenis yg tak suka sedih2