Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 12 Jun 2013

WW # Misi mencari Kasut

Salam (^-^)

Alhamdulillah, dah chat dah hero kecik... aku dok rasa alergik sebab malam sebelum tu ada pi makan kerang bakar... padahal sebelom ni selalu jugak makan, takde pulak kena... hurmm so next time dah tak dibenarkan lagi dah makan, kena pantang... tengok jer la abang2 makan yer sayang... ahaha

Ni aktiviti last 2 weeks, pagi tu keluar lagi pi GM mencari kasut hero's... before tu dah pergi dah survey2 harga, tengok kualiti sumer... yang sadisnya sampai 2 jam berpusing nak carik kedai kasut tu, camaner boleh tak jumpa ni??? haiyaaa

Tajuk jer carik kasut yer tapi takde gambor kasutnya... basi la kalu tunjuk kasut raya awal2... hihi 


 
yeayyyy dah pandai dah lipat jari nak buat peace... asal buat jer soh ibu dier tangkap gambor... satu lagi peel dia, kalo naik keter jer mesti nak tilik cermin... cek gigi mata hidung bagai... hoho budget hensem sangat ler tu.. ;p

 
masa ni singgah aeon big dari GM sebab nak beli barang dapur... plan asal sebenarnya nak masak, my SIL dari nak datang umah... tup tup dorang dah lunch siap2... so senang keje aku, makan jer terus, dah memang malas pon :( .. balik masak bubur jagung sajo untuk hidangan petang tu..

 
macam biasa feveret si along adalah mee, so order kan mee sizzling ni untuk dia... mee je yang habis, segala sampah sarap yang lain aku ngan mr.hubby yang telan... susah benor nak makan sayur budak ni..

 
dah kenyang dah dua beradik ni... time baik elok ler camni, kalo time gaduh tu memang haru kejap... yang kerap kena buli ngan adik si angah ler...

note : akhirnya dapat jugak kasut tapi bukan dari kedai yang we'olls dah survey sebelom ni... lucky jugak lambat jumpa kedai tu sebab harga dah naik sampai RM5 sepasang... we'olls dapat kasut yang lagi murah dan comey...heyyy jimatttt


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

15 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

x sabar pulak aunty nak tengok kasut yang murah lagi comel tu...nanti raya mama jangan lupa tayang kat sini tau... *_^...

hi sayang...sorry akak lama tak singgah... today baru sempat...sihat?

Siti Rohaida Yusof berkata...

wah...banyak nya aktiviti

lia berkata...

so alergic la yer... Alhmdlh xde yg mudarat...

iskkk x sabar lak nak shoping raya gini he3

lieyalatif berkata...

wahhh dah prepare kasut raye yeak...bagus2..awal2 prepare senang kan zee...nanti dah nak raye semua dah lengkap...lieya jek tak cari lagi ni...tgu laa nanti....tunggu jugaak tuu heheheeh kang puase mule laa bising kene pi soping mall hahhhahhah

sizzling mee mmg peberet lieya...suke kalo dpt yg cendawan tu die boh lebih2 kan....

Kakzakie berkata...

Beli awal-awal bila semua dah siap lega di bulan ramadhan kan. Kakak suka tengok adik dgn abang duduk kongsi kerusi:)

NoEn berkata...

amboi dah beli kasut raya...awalnya

Nafira usof berkata...

ohh.. zura belom carik lagi kasut raya~ selalunye mesti last minit beli.. hehehe

Sue-Rya Qistina berkata...

kalau cari barang anak2 utk raya awal2 camni lg mudah kan. nnt dah dekat nak raya, x larat la nak tempuh lautan manusia. hehehe

pinky berkata...

sedapnya sizling tu....

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zarena..
Alhamdulillah..daj sihat dari gatal :)
siapkan semua awal2 nnti tak kelam kabut..

ape nama kedai kasut tu kak? menariknya!

zaza nizam berkata...

alhamdulillah kak, anak2 dh shat.. heppy ibu dia kan xpyah nk kejar2 beli kasut raya. mesti cantik!

#zaza pun en.somi dh belikan kasut raya hikhikhik

cik dah faridah berkata...

eksaited beli kasut raya yek..ok jgk beli awal2...

Nory Zoulkefle berkata...

waahhhh dah beli kasut raya yer...hehhe

Yumida Huda berkata...

sedapnye mee tu
bikin org terliur :)
yeah..x sabar nak shopping raya ni..

mama aryan berkata...

sedapnya mee sizzling tu...

wah bestnyer dah ada kasut raya ye