Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Sabtu, 22 Jun 2013

Welcome To Our Family

Salam (^-^)

Alhamdulillah, semalam dapat lagi ahli baru dalam family we'olls... kali ni pangkat aku ngan mr.hubby dah di 'upgrade' kan... ari khamis dapat anak buah then semalam dapat cucu buah pulak, ahahaha... oooo mai gad cam tak percaya pulok dalam umur 28thn ni dah dapat cucu... hohoho... dah tu anak buah pon dah sama baya ngan my bro, dapat anak pon selang sehari jer korang..

Firstly nak wish congratulations pada u'olls yang dah selamat dan dengan rasminya bergelar parents... pic yang ader hanya pic anak buah jer... yang cucu buah blom ada lagi pic..

Moh layan pic my new nephew... kalo ikut belah aku jer ni yang ke-3... kalo combine together ngan mr.hubby punya family, kira ni anak buah we'olls yang ke-26... nampak tak betapa besarnya family mr.hubby?? jenuh nak mengisi angpow tau... hihihi

 
baby boy yang dilahirkan 20/06/13...

Papanya tak nak kasi 'cikngah' pose gambar baby but i don't care... haha... nak jugak tayang kat sini untuk kenangan esok lusa kan... comey tak abang ton??? lagipon blog ni tersembunyi kewujudannya dari my family and friends, tak macam kat fesbuk (sesetengah family dah tau pon)... member2 and reader2 kat sini, memang sumernya yang baru jer aku kenal di alam maya selama aku jadi blogger tak sampai setahun... jadi tak rasa ralat sangat la..

Bukan taknak bagitau tapi tau je la manusia ni, kepala sama hitam tapi hati lain2... ada yang suka kutuk, kondem... tu yang aku tak gemar sangat nak share... dari dok tambah dosa baik tak payah kan..

 
heyyy tak sabar nak balik kampung gomol budak ni... tembam

Danish Arfa yang dilahirkan secara pembedahan sebab besor kat dalam perot mamanya... takleh nak keluar normal dah doc kata... 'hurmmmm sedap yer makan kat dalam tu cayunk??' 4kg minus plus jugak ler beratnya... setepatnya aku tak sure berapa... papanya sibuk sangat sampai lupa berat anak... hehehe

 
ni la papa and mama Danish Arfa... 

Kalo ikut satu mak satu bapak, ni adik bongsu aku ler... hero's aku paggil poksu ngan moksu dah kat dorang ni tapiiiii kalo ikut bapak jer lain mak, aku ada lagi tiga adik yang mana dua lelaki dan satu pompuan andddd bakal lahir seorang lagi adik aku, skrg ni rasanya ma kedua aku tengah sarat jugak dah... hanya menanti saat dan ketika jer... doakan semoga sumernya selamat hingga bersalin nanti yer... Amin

Rasanya takat tu jer aku nak citer... family belah aku kecil jer... family belah mr.hubby yang besar, kiranya kalo raya memang meriah sangat... hero's pon kalo time raya nak pi dok belah mr.hubby jer sebab ramai sepupu sepapak dia boleh ajak main... aku oke jer, tak kisah... bukan jauh sangat pon nak ulang alik... ;p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

11 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

comelnya...macam mama ngan papa dia jerk...

Masya berkata...

naik pangkat muda2 oklah tu hihihihi.. tahniah...

Kakzakie berkata...

Zee ni buat kakak gelaklah... dah abang ton pulak jadinya ye hihi...
Zee baru satu cucu kakak dah ramai tau sebab anak saudara kakak ramai yg dah ada anak so memang kakak ni jadi neneklah... Nak dapat cucu sendiri lama lagi hahaha... berangan!!

Fiza Rahman berkata...

Alololo...comelya. Semangat plak tu. Tahniah dpt anak saudara baru.

Riedaffya ibrahim berkata...

comei baby boy tu..geram nengok..

aTieYusof Family berkata...

alo..lo..lo..comelnya baby..tahniah:)

aTieYusof Family berkata...

alo..lo..lo..comelnya baby..tahniah:)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

cutenyer baby..putihnyer dia...

Mimi Azirah berkata...

Comel je baby...geram tgk

mama aryan berkata...

comeynyer baby...haish tak sabar nak tunggu baby akak ni lahir lak

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee,,

hihi..dah ade cucu you...
tahniah! alhamdulillah.. bertambah kaum keluarga & umat nabi muhammad :)