Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 10 Jun 2013

RV Kek vs Nasi Kerabu Wan Atiq, ganggu kerja aku dipetang hari... ngeh ngeh

Salam (^-^)

Ketagih ker teringin ker ngada-ngada ker, ntah dah tak tahu mana satu... terasa-rasa kat tekak ni nak makan RV kek pulok... aku ni betol2 la ketinggalan, dah lama pon timbul RV kek ni... orang lain dah sampai puncak dah, aku jer yang baru terhegeh-hegeh nak memanjat... hoho

Sebelom ni member2 dok 'sohor' sangat, aku boleh wat derkk ajer... pandang sebelah mata pon tak... kahkah, dasar berlagak kannn?? dah sekarang baru nak cari... sekali kena memang nak lagi lagi lagi dan lagi..

Pestime cuba masa pi makan2 kat The Grato... time tu beli yang kecik ala muffin tu jer... tu pon share ngan hero's sebab nak cuba jerk... second time pulok last week, jumpa kat kedai makan... satu bekas plastik patsegi tu RM 5.50... perghh memang licin aku makan sensorang... takde nak simpan skit bawak balik der, tak cukop ade la... kahkahkah

 
lupa pulok nak tengok kat label nama kedai yang buat kek... lagi murah kot rasanya dari harga kat kedai makan tuh... aku kecewa sebenarnya ngan kedai makan tuh sebab charge aku air kosong 50sen, tu yang aku boikot tak nak pi dah walaupon teringin nak kek itew... :(

Semalam nampak ade jer kat PKNS, ntah nape takde rasa nak beli pon... 2 3 kali dok pandang sambil lalu jer... sudahnya hari ni rasa menyesal nape la aku tak beli semalam *sebenarnya perot dah lapor petang2 gini, tu yang macam2 skit*..

 
pekena nasi kerabu malam tadi... si angah makan nasi jer lebih separuh... memang super duper sedap..

Nasi kerabu WanAtiq... ni antara nasi kerabu yang sedap dan femes la sekitar bangi, kajang aku rasa... nak nak kalo bulan puasa... fuhh memang panjang giler Q nak beli nasi ni... die punya daging bakar memang sangat lembut dan juicy... tak caya?? sila la terjah pasar ramadhan... haha dah tak lama lagi nak puasa kan??

 note : nampak pulok ade Roti John Unan kat pasar malam depan umah aku semalam... punya la jauh aku pi putrajaya nak makan, rupanya kat sini pon dah ade... adehh camner aku terlambat info ni?? pasni senang ler.... asal tingin jer pi pasar malam... haha

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

8 ulasan:

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..
ehehe..RV cake dlm bekas tu cma dah sental mase beli kat MYDIN usj..
mmg sedap..nyum2...errr..tp kalo nasik kerabu tu..errr..cma kureng..

eheh..takpe2..lps ni blh terjah kedai roti john dekat tu :)

Norlidawati Jaafar berkata...

ermmmmmm besnye RV kek
Ida pun suke gak RV kek
Jom follow blog saya
umielman.blogspot.com

Masya berkata...

tak kisahlah lambat .. janji dapat rasa hahahaha

Kakzakie berkata...

Dah dapat makan lega rasa taklah teringat-ingat lagi.
Kakak berkenan pada nasi kerabu tu Zee. Kakak penggemar makanan tradisi dari pantai timur walaupun kakak org selatan

mama aryan berkata...

nasi kerabu tu buat akak lapar lak..dah shah alam hujan nih,makin bertambah2 lapar la

Nory Zoulkefle berkata...

meriahhnya nasi kerabu tu....
RV mmg sedap tapi harga dia agak mahal sikit kan..

Ibu Lala berkata...

Suka gak kek rv ni. Sanggup terjah klcc semata mata nak beli ni..

Nafira usof berkata...

tak pernah try lagi RV nih.. hehehe..

nasi kerabu~ kat pasar umah zura pon ade 1 gerai yang jual nasi kerabu yg super duper sedap.. kakak yang jual tuh orang kelantan.. mmg boleh lepas gian lah kalo nak makan nasi kerabu.