Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 20 Mei 2013

Pra menyoping tuk raya... fuhhh semangat

Salam (^-^)
Happy Monday yo...

Sesi menyoping baju raya yo semalam... biasa la aku,bukan eksited sangat nak rayo cuma taknak wat last minit... pitam wei kalo sekali harung nak carik... harga time tu pon mahal aku rasa maklum je la,orang dah berpusu, peniaga pon main la harga tapi ada yang kata time tu lagi murah... entah la... nasib gak kot, kalu korang pandai dok tawar menawar untung la... aku ni jenis yang tak berapa nak pandai bab tu...

Gigih la semalam pi GM Klang walaupon aku tahu takde yang best sangat pon kat sana... saje nak bersesak ngan orang ramai... sana pilihan banyak tapi satu pon aku tak berkenan... maybe banyak sangat kot jadik rambang mata kejap... tawaf dua tiga kali then ni je yang terbeli...

pi beli topeng yang sah-sah takde kaitan ngan raya... cair dah taik telinga dengar si angah ni dok merengek... dia selagi tak dapat selagi tu la tak dapat aku nak menyoping dengan aman... dah dapat ni satu hal plak ngan si kecik... melompat peluk aku kuat-kuat woo sebab takut ngan topeng... adehhhh pening2

 
tengok dia punya takut tu macam ultraman tu nak lawan raksasa jer... ahahaha

GM ni pada aku harga takde la murah bebenor tapi still rendah skit la dari harga kat Mall... barang pon branded gak kalo pandai pilih... tudung memang sakan orang dok beli, murah giler giler tau... nak pakai 'paridah celop' tu memang berlambak... nasib la aku ni jenis yang tak giler sangat nak shopping tudung... selain dari bawal ngan jenis sarung yang aku pakai ni, yang lain aku kureng gemor skit (yang sebenarnya tak pandai pakai... hahaha)... nak bershawl cantik cam orang lain aku tak pandai... huhu malu je kalo beli :(


 
Punya la banyak kedai jam, sampai 3 4 kedai masuk... pilih punya pilih punya pilih satu pon tak berkenan... paling sadis satu jam pecah sebab along terjatuhkan... nasib baik tak kena bayor... ni lah yang wat leceh bila shopping ngan hero's yang ligat..

 asal boleh je nak bergambor ngan aweks...

 
kelakor pulak aku tengok patung boboy tu... cinonet je ngan tak tutup aurat... kahkahkah bantai gelak ngan hero's aku..

 
Penat dah... yang adik siap menari oppa gangnam style wei... tak hengattt yo..

Adehhh buang masa kat sini pon dah 2 jam lebih... satu ape pon tak dapat melainkan topeng dua hero tu, so tukar plan... perot pon dah lapor, si along plak malam tadi dok request sok aku buat chiken shop... teringin katenya... kemain lagi dia punya teringin tu, dah jangkit sindrom makan ngan aku le tuuu... dah alang-alang kat luar ni, ajak mr.hubby singgah tesco shah alam... lepak makan kat food court, pilihan makanan pon banyak woo... ha pilih pilih pilih... jommmm ;p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

12 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

wah gitewww...dah banyak shopping raya la ni... he he he....

AyueJean AJ berkata...

Amboih...
Topeng ultraman tu nak pakai raya ke tu??
Kihkihkih...
Menyempat je kan bergambar dengan aweks...
Weeewwwiiittt..

mummy_ayu berkata...

wah...dah start dah..Ayu lum lagi..maybe bulan depan kot.

novel Melur Jelita...boleh cari kat kedai buku..Popular & MPH..tak pun..leh jer order online ngan Karya Seni..leh dapat diskaun & free postage..
http://www.karyaseni.my/

Ibu Lala berkata...

x shopping lg pun. hu hu hu

Fiza Rahman berkata...

Memang semangat ☺☺.

Kakzakie berkata...

Adik mesti teringat katun dlm tv tu yg dia takut:)
Ala Zee budak bukan tahu penat, kita yg biasa rasa letih..

QasehnyaRania berkata...

ada anak2 mmg sronok meyopping.mcm2 nak dibeli kan.

selalunya kami berdua suka sibukkan diri dekt2 nak raya..

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..bestnya bershopping!
kt foodcourt tesco shah alam tu makanan mmg sedap2

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..
nape muke seram benorr tgk topeng otomen tu...? hihi..mcm2 gelagat hero2 akak ni.. :)
comel!!

cma x dan lg nk menyopping baju rayo

syawalsimpsons berkata...

bestnyer shopping sana sini

elyna mirsada berkata...

wah dah shoping raya yer..hehe

mrs kayrul berkata...

cepatnya shopping raya...kita belum terpikir lagi nak menyoping2..nie tunggu dekat raya la kot...