Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Ahad, 4 Ogos 2013

Ramadhan 26| Sahur di RnR ajo

As-Salam (^-^)
Alhamdulillah dah selamat sampai ka'po pon... elok azan subuh berkumandang plak tu...

Bertolak dari KL dlm kol 10mlm... risau gak ni nak harung jem kennn tapiii langsung tak jem wey... hairan bin ajaib aku... kol 12mlm dah sampai merapoh... itupon bwk kete xde la laju mana... 100km/jam jer... standard arrr tu..

Kol 2.50pagi, sampai gua musang... terus jer brenti RnR tuk sahur... aku dah stanby bekalan siap2... nasi putih,daging goreng kunyit ngan sambal ikan bilis... kot la jem kan, harus lewat sampai pastu tgh jalan plak takde kedai... haa tak ke kes naya kalo xde bekal..


Muka owang tgh blurrr... awal pagi kot melantak... telan jer lah labu..






Memula aku bgtau mr.hubby sempat sahur kat umah... kalo ikut 2jam dah bleh sampai tp nak stanby katanya, better makan dulu... Ok i follo :-(

Andd seyes la tak sempat... ni la masalah aku... tiap kali jalan jauh mesti perot buat hal... huwaa, nebes gamaknya... aku pon lupa berapa tandas yang aku singgah... dugaan betoi... dah la jauh benor dari satu check point ke satu check point... nasib la tak terrrrburai dlm seluar... ahaha...

Malam ni sejuk sgt kat ka'po... dari petang lagi hujan... hujan rahmat... nak2 lagi mlm ganjil pulok kan.. moh sama2 kita cari lailatulqadar.. :-P

posted from Bloggeroid


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

5 ulasan:

Riedaffya ibrahim berkata...

wah da sampai kg ye kak zee..syok ye dapat beraya di kg...selamat ari raya kak dan family..

lieyalatif berkata...

**selamat hari raye buat zee sekeluarga...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

hati2 pulang ke kg yeak...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee...

Dah sampai kmpung ke...?seronoknyer..
hihi.. perut tak selesa kot jalan jejauh nek kete.. :)

selamat bercuti & selamat hari raya buat akak sekeluarga :)

Siti Nurfaizah berkata...

Haa..dah selamat sampai kampung...selamat ari raya aidilfitri

Ibu Lala berkata...

Cepatnya dia balik kg weii..