Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 21 Ogos 2013

WW # Geram ngan Gegirl

As-Salam (^-^)

Gataiii benor hero2 aku ni... pantang nampak awek comey skit nak peluk cium... haihhh, anak dara orang tu nak oiii... ekceli ni Almira, sepupu dorang..

 
amboi dik... owang suh pose sikit jer, kemain lagi ditenungnya..

Angah pon sama, nampak jer almira keluar bilik dah cantik2 cam gini, terus gi peluk... hahaha..

yang ni kira okey lagi sebab sepupu... memang dah kenal...hari raya tu ada la sorang gegirl... comey molek jer betudung... kira sedara gak la tapi tak pernah jumpa kot ngan dier... selamba badak jer masa budak tu nak balik dier pi pelok ketat2... siap cium lagi... terkujat gak arrr aku nengok muka gegirl tu... ahahaha, nasib lom cukup umor... kalo tak kena paksa nikah dah budak ni..


 
 sopan jap sebab ibu ada kat sebelah... senget benget dah tudung gegirl..

pastu mula geram dah
.
.
.
.
.


haaa tengok la gelagat di pagi raya ni, sumer nak gomol almira... tu blom lagi along join sekaki... dia pon sama gak geramnya... skang ni asyik la dok tanya bila ibu ngan ayah nak dapat baby pompuan... siap dah simpan nama woitt tuk adik gegirl dier... kehkehkeh... nanti la along yer, korang bertiga pon dah tak larat nak handle ni nak tambah lagi... fiiiitammmm nakkkk... tunggu dik niq besor skit lagi... ;p

skang kecik2 ni okey la... dah besor esok2 mesti malu kan????


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

17 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

amboi gatai nooo.....ok fine sama ngan aunty soya..kakakka...

Cik Puan Rara berkata...

amboi2.18sx ni.hehehe.

Masya berkata...

hahahaha... ape kes.. jadi mcm ni haru kene kerumun..

Puan Kutu berkata...

amboi boleh tahan anak2 hero ni..germankan si almiracomel molek..mmg derang mitak sgt adik gegurl la ni.maknya kena cpt proses la.huhu

lia berkata...

amboiiiiii gatai bebenor kekdahnyer ni ekekekekee....

Fiza Rahman berkata...

Amboi², bukan main lagi tu. Comel jer dorang. Ker bagi hint nak adik gegirl ☺☺

lieyalatif berkata...

almira comel sgt sbb tu kene terjah ngan teruna2 yg ade hahaahahah...kemain hah dok peluk kiss2....alahh ni kiss peluk sebagai seorg abg nieh.....mmg sweet sgt....

zee, lieya rase kene cepat2 buat baby girl plak laaaa....anak2 zee ni nak adik pompuan lak nie heheheeheh

Kakzakie berkata...

Anak-anak Zee suka adiklah..
Mereka ni penyayang sebenarnya. Kalau dapat adik lagi mahu digomol tiap hari:)

mama ila berkata...

Hahahaha..hero2 ibu nie...nak adikk perempuan lak yer...hehe.. gerammm betul diorang ngan sepupu diaorg tu yer..nanti dapat adikk...senang lenang ibu Nye..dah ramai hero2 yg nak tolong jaga =)

Nafira usof berkata...

hahahaha.. amboiiii.. dah pandai usik gegel yer.
teringin nak adik pompuan dah tuh haaa.. kalo dapat adik pompuan nanti habes pakat di gomoi2 nye.. naya ibu dia x jadik keje. hahaha

mai lah umah untie.. kat umah untie ade 2 gegel.. tapi yang kecik garang sket.. x boleh usik2 sgt. nanti kena cakau~

Rose Azadir berkata...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..

hihi..agaknye nk geng gegerl la tu.
penyanyang betul hero2 ni la... :)

IntaNBerliaN berkata...

hahhahhah comel je...

a'aa nanti dh besar mesti malu..cam kita gak kan.. dulu main dgn budak2 pakai suar dalam je.. dah besar jumpa.. haihhh malu plak.. hahah


*gelak besar kak ina baca komen zee pasal lenge tu... hahhahha.. baru tingat lenge tu bijan... kah kah kah kah... thanks tau :-)

Cho Zila berkata...

-fist time datang sini.. salam perkenalan...
-anak2 gituler sifatnyer belum tau lagikan.. anak akak ngan sepupunyer gitu.. sekarang dah besar sikit tau maluler... kalau dapat adik girl alahai habisler kena gomoi...
-comelnyer mak budaktu ingatkan mak sedara diaorang taditu..

Lieya Von Jay berkata...

lucu tgk gelagat2 budak2 ni. ^_^

hainom OKje berkata...

ohhh anak anak zee ni penyanyang, suka budak...baguslah tak bimbang kalau dapat adik lagi nanti!

Ibu Lala berkata...

Amboiii sukenye kat ank dare ye...jgn mcm ni tau bila dh besar. Bhy.

Comey comey belaka