Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 28 Februari 2014

I need your Help

As-Salam (^-^)


Pening arrr... nak mintak tolong skit... ada yang boleh tolong tak?? camaner nak dapatkan rekod 2 bulan lepas 'unique visitors web traffic ehhh pakai google analytics?? ada yang boleh tolong tak?? serius bengong ni... dah banyak kali try tak boleh2 pon lagi..

Pleaseeee... sapa yang tau tolong la ajarkan aku yang blurrrr ni... Mummy Ash tau tak??



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

12 ulasan:

UmmuAidan-Arissa berkata...

google analytic yer zee?
gie kat AUDIENCE>OVERVIEW>
kat atas tuh ade leh set date tekan situ, pilihlah dr 1jan -28 feb, nanti kuarlah data dia

Farah Waheda Wahid berkata...

mummy Ash datang ni...wahahahhaa... akak tak sempat nak godek2 sangat zee, tapi cuba klik pada Intelligence Events kat All Web Site Data...kat situ penampakkan imej seperti boleh gain info jer...however, I will look back and let you know if anything yer dear... biasalah dengan pink panther ni mana nak sempat... mood pink panther tak berapa nak ok sangat... but I'll try my best yer...

Falsya berkata...

Alamak..tetibe terus kite pun pening arrrr..

Fiza Rahman berkata...

Nak tgk unique visitor nuffnang ker? Gi jer kat blog stats. Pastu klik kat last month.

aTieYusof Family berkata...

selalu atie dok tgk kat Nuff tu... mcm Fiza buat tu Zee... :)

aTieYusof Family berkata...

selalu atie dok tgk kat Nuff tu... mcm Fiza buat tu Zee... :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam K.zee..

ya.. setuju gn komen ummu aidan & kak fiza..
dah jumpa jln penyelesaian ke..?

aTieYusof Family berkata...

salam singgah Isnin zee...:)

Lieya Von Jay berkata...

saya lagi lahhh tak tau.. hihi. apa pon gud luck la ye kak harap2 dapat la

Riedaffya ibrahim berkata...

hai kak zee...lame x kesini...sy mmg xleh tulun psl mmg out bab ni..

Cho Zila berkata...

harap dah dapat mengatasinyer..

hainom OKje berkata...

Jangan tanya mak....hehe....mmg hancus!