Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 2 April 2014

WW # Hasil Dari Blog

As-Salam (^-^)

Nak jugak tepek hasil dok pot pet pot pet aku kat sini... alhamdulillah, aritu dapat voucher seratus hengget dari zalora... dan2 tu jugak la pi shopping sesambil cuci mata... last2 rembat handbag... okay la tu... nak amik baju kang risau tang size pulak... kasut pon sama jugak problemnya..

 
pilihan aku selalunya tak berapa nak menarik... huhuhuu... saje amik kaler ni sebab selalunya kaler aku mesti dok ngulang yang sama... alih2 kaler itam cokelat ngan grey... ni pon amik sambil pejam mata... intai celah2 jari sudah... ekekekee... besar cam gini aku suka la... senang aku nak sumbat segala benda..

Paling suka servis dorang very tip top... semalam tengahari aku order... tadi pepagi lagi dah sampai ke tangan... woooo pantas giler... ni yang buat aku rasa nak menyoping lagi nih..

At least ada la jugak hasil... hehehehehe



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

17 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

wow..bestnya..adalah nampak jugak hasil kita berblogging kan zee..

Masya berkata...

kira free lah yer dapat baucer 100 .. wahh bestnya...

Farah Waheda Wahid berkata...

seronok bila nampak hasil kann? lagi teruja untuk berblog...

Fiza Rahman berkata...

Cantik gak HB tu. Iols sambar HB ngan kasut. Rasa nyesal plak pilih kasut sbb sedikit beso...cis...

Falsya berkata...

Halamakkkkk..sama la kiteeee zee..semlm dpt voucher kat zalora, arinie dh dpt dh..;)))

- AZIE - berkata...

ehh cantik..simple yet trendy

Adinda Baizura Mazlan berkata...

Wow, cantiknya...

ABM pun ada jual handbag. Cantik-cantik. Tapi bukan Zalora la. Kekekeke

Cho Zila berkata...

camner nak dapat vouchertu yerk... syiok gak kalau dapatnyer...

Zee Suhaini berkata...

tu la kak walaupon ada yang boring baca citer i'olls..hehehe

diana berkata...

kaler ni pun cantikjugak..saya pun kalau bel;i beg tangan warna 2 gitu la pilih..senang nak bawak kan..semua tempat boleh..hehe

dalila berkata...

cantikk...tahniah kak..

fazianbatrisyia berkata...

bestnya....sy br dpt handbang merah

UmmuAidan-Arissa berkata...

comey beg dio tuh..kaler pun kenen jugok..dohla tok payoh bayar..sedak molek bergayo..:)

Sue Bee berkata...

seronok dapat handbag baru..tahniah

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..
alhamdulillah..murah rezeki
lawo beg

Nastyna berkata...

huishhh rezeki.. harus la tepek share bagi inspirasi kami pun nak jugak.

hainom OKje berkata...

Cantik weyh.....