Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 30 April 2013

Kemalangan Maut di Puchong

Salam (^-^)

Kejadian petang semalam masa on the way balik keje, tak pernah-pernah 'jem' kat sini tetiba lak sangkut... biasalah KL ni kalau dah sangkut kompem ade eksiden... tak pon roadblock... kadang yang buat tensen tu dah sangkut bkn main panjang tetiba clear je jalan, takde apepon... hoho

Tapi kali ni eksiden motor, penunggang mati serta merta dan khabarnya budak-budak remaja... tak sure budak sekolah ke ape sebab mayat tu dah ditutup ngan plastik itam... eksiden ngan ape pon tak tau... tak nampak lak kenderaan lain selain dari motor, motor pon takde la remuk tapi mangsa pecah kepala... hurmmm mungkin dah sampai ajal...

 

Yang buat aku pilu, nampak wanita ni bersebelahan mayat... maybe ibu mangsa kot... tak bergerak pon, tak meraung, tak bercakap... aku syak mungkin dia terkejut dan blur apa yang berlaku kat anak dia..

          

Pestime tengok polis kutip cebisan daging dan otak mangsa kemalangan... sebelum ni tengok paper ngan tv jer... punca kejadian aku tak tahu la pulak... simpang tiga ni memang sentiasa sibuk dan takde lampu isyarat... lepas ngundi ni harap ade la lampu kat sini..

Salam takziah buat keluarga mangsa..



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

16 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

takziah buat keluarga mangsa...tapi memang seriau kalau nampak kemalangan macam ni...nak nak lagi part yang kutip cebisan demi cebisan tu... hu hu hu...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Takziah utk kluarga mangsa..mmg ngeri :(

Salam.SKRG promosi sampai 5 MEI...PEMANGGANG AJAIB GENERASI 2!HARGA BIASA RM168 tak trmasuk kospost.

HARGA PROMOSI HANYA RM168.00 TRMASUK KOS POST.

berminat?blh cepat2 grab!

Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

cik dah faridah berkata...

yg jadi jem tu sbb msg2 nak tgk..

Kakzakie berkata...

Pihak berkuasa kurang prihatin tidak mustahil akan terjadi lagi.
Sedihnya kakak membayangkan keluarga yg kena tinggal..

Nory Zoulkefle berkata...

Puchong area mana ni ?
puchong utama ek?
nory tak taw plak...huhu...
hurmm takziah buat keluarga mangsa...

Riedaffya ibrahim berkata...

2..3 ari ni byk kes accident kan..

QA's ~ mamapapa berkata...

aduhhhh...mintak dijauhkan drpd kejadian mcm ni..alfatihah buat arwah..takziah buat family arwah...

Zee Suhaini berkata...

tu la kak,blom lagi tengok mayat..

Zee Suhaini berkata...

insya'allah kak..berangan jugak nak pemanggang ni..tunggu lebihan budget..hoho

Zee Suhaini berkata...

prihatin namanya tu kak..kadang tak membantu pon..

Zee Suhaini berkata...

tu la kak,tak dapat bayangkan kalau terjadi kat diri sendiri..
patutnya dah lama de lampu kat situ..

Zee Suhaini berkata...

kat puchong tekali nory..

Zee Suhaini berkata...

yup..tambah lagi ramai yang balik kg skang ni..kalo tak sabar camni la jadinya..

Zee Suhaini berkata...

amin..moga kita dilindungi ye kak..

Ibu Lala berkata...

Takutnya. Kesian keluarga mangsa kan. Dah mcm tu ajalnya. Tp x sanggup la tgk polis kutip cebisan ru.

QasehnyaRania berkata...

innalillah..naik bulu roma saya kak..

salam takziah dan al-fatihah..

selalu mmg gitu pon.org nak tgk tu, yg jem panjang tu.. sakit hati kn