Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 5 April 2013

Sempat Singgah Mandi Pantai @ Pantai Kuala Abang

Salam (^-^)

Weehuuu... finally dapat jugak hero-hero aku ni mandi pantai... plan asal memang tak nak bagi dorang mandi pon... cam susah plak nak menyalin bagai... kang ngan pasir lagi masuk kete tapi yang si tengah tu memang tak makan saman langsung... dia buat dek jer,masuk telinga kanan kuar kiri... and last dia celop kaki skali ngan seluar kat dalam air... sengaja dia taknak singsing... lagi ditegah lagi dia masok... hahaha... akhirnya, alang-alang dah basah, si ayah bagi mandi..

 
susah nak kontrol dorang ni... kejap je singsing tu pastu main ngelat..
 
Dah bagi green light memang hoore hoore la sume... nak plak time panas cam sekarang ni dapat berendam dalam air memang syok habis la.... si kenit tu paling excited tapi takot... maybe fobia kot sebab dah dua kali lemas kat kolam renang...

 
si kenit nampak cam berani jew... amik aura dulu la tu... hehe

View kat sini memang cantik,nampak plak sorang brader ni menyelam tangkap ikan pakai cucuk kayu (ala yang selalo orang asli guna tu tapi aku tak tau la ape ke nama nya)... sampai ke balik brader tu tak timbul-timbul ke darat... ntah dapat ikan ke tak... hihi hajatnya kalo dia dapat nak mintak..wahh gitew, mmg muka tak tau malu...

 
macam tau-tau je brader ni aku nak rembat ikan dia... hahaha 

Masa we'olls sampai tu,ade la 2 3 family yang picnic kat sini... memang syok ler... amik gambar wedding kat sini pon cantek gak... eh tetiba teringin nak gi picnic, tapi kat mana erkk yang best?? Mr.hubby, i know u baca ni... jom plan for picnic... ngeh ngeh ngeh :p

 

 

 

Time nak ajak balik jenuh memangil tak nak naik lagik... aiyooo masa dok berjalan... kang lambat gerak kol bape kita nak sampai umah ni... kalo ikut hero's ni sampai ke malam pon dorang sanggup... aku je yang tak sanggup nak menengok... ye la dok tengok jer,mana boleh jadi... kalo leh join sekali lain citer la kan?? kahkahkah

Jadik la walaupon sekejap je sempat mandi... janji hero's aku ni tak kempunan... masok kete terus tido... fuhh lega sebab takde pergaduhan kalo tak hurmmm,ade je yang tak kena and paling best sepanjang jalan dok tidor je,bangun kejap masa berhenti makan ngan solat kat R&R pastu sambung balik tido sampai ke rumah... ni sume penangan pantai... 

:p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

4 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

wah seronoknya...lama dah tak mandi pantai ni... hu hu hu...

AyueJean AJ berkata...

Hahhahahha..
memang tak makan saman...
Celup kaki je ye.... =P
Wahhh...
Pastu memang man perjalanan ye...
Hero2 tidur...

Merah Dagang berkata...

Picnic...erm...best gak my dear...lama x bbQ ni...tapi the best place air terojun gak sbb nyaman...sejuk...yg penting x melekit badan...bila?...erm...bln 5 kot...sambil jln blh cuci mata tgk deretan poster pilihanraya...

QA's ~ mamapapa berkata...

Syoknya mandi lautpntai ni kt trgganu,kn?