Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 9 April 2013

'Mee Sizzling yang bukan hot plate'

Salam (^-^)


Mee sizzling versi pinggan... hehe... selalo dalam hot plate kan??ni sebab tapau je so takde la hot plate... banyak kot, memang confirm tak habis walaupon rasa sodap... kalau kasi kat hero's aku ni confirm licin... nak nak plak si along yang sememangnya 'hantu mee'..



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

15 ulasan:

UmmiAbi berkata...

Banyaknyerrr...kenyang sampai malam ni..hehe

lia berkata...

owhhh bole tapau ek? selama ni ingt x bole tapau sbb dok bayang cmner la dia nak masukkan dalam bekas panas membakar2 tu he3

AyueJean AJ berkata...

Banyaknye kak...
Kalau AJ... licin...
Hehhheheh...

Sue-Rya Qistina berkata...

perggghhh..banyaknya! kalau saya confirm x abis

Farah Waheda Wahid berkata...

saya makan mee ni bermusim...ikut mood...

[PCL] berkata...

tapaw mee berkuah ni , tak kembang ke Zee ?? ..."mee aku sudah kembang" ..haha

Zee Suhaini berkata...

kena makan cepat-cepat la PCL..tapi tak berapa nak kembang sebab guna yee mee..

Zee Suhaini berkata...

mmg tak abis pon :0

Zee Suhaini berkata...

wowww AJ kuat makan ni..

Zee Suhaini berkata...

pestime gak tapau..

Zee Suhaini berkata...

kalo abis mmg kenyang ler.. ;p

Zee Suhaini berkata...

akak pon kurang mee ni tapi time de rasa nak makan belasah jugak..

nadia berkata...

hot ke tak hot ke, mee ni gambar dia sangat menggodaaa T________T

izan mama mia berkata...

wah mmg banyak tuu.....

QA's ~ mamapapa berkata...

Nyum2 ..lapar plak jdnya ni :)