Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 2 Mei 2013

BesToTime Family Cafe BBQ & Grill, restoran milik Shaheizy Sam

Salam petang (^-^)

Konon semalam menyinggah kat Bandar Tun Hussein Onn semata-mata nak try restoran baru... pssttt jangan tak tahu bintang popular tahun lepas, Sam dah jadi tokey restoran skang ni... alang-alang dah lalu situ, so meyimpang la kejap terus... kalo tak salah, Sam baru je 'opening' restoran ni last month lepas menang anugerah ABP..

2 ke 3 kali dok pusing area tu sebab lupa nama kedai... mr.hubby kata lebih kurang cam nama Sam jugak, rupanya jauh menyimpang...  takde nama Sam langsung... kahkahkah... last-last pi kot belakang baru nampak sebab ada banner..

 
Ni la bannernya... BesToTime Family Cafe & Grill

Harapan yang tinggi melangit terbantut... huhu.. tak dapat nak meraso pon... restoran still under renovation... kalo uolls nak merasa, boleh la pi terjah after 10 Mei ni..

 
Tak susah mana pon nak cari tempat ni kalo ada alamat yang betoi... we'olls je yang terjah cengitu... tanpa tahu alamat yang betoi... memula tu nama restoran pon tak tahu, tu yang berpusing 2 3 kali padahal dah dok depan mata... nasib la jumpa lepas tengok pakcik google... walaupon hampa,pulang dengan perot kenyang (sebab pi kat restoran lain) tapi takpe... akan diterjah jugak len kali..

kalau uolls pon nak pi try, ni alamat betoi ye... tak mau pusing-pusing cam we'olls..

BesToTime Family Cafe BBQ & Grill
No.47A, Jalan Suarasa 8/3
Town Park 1
Bandar Tun Hussein Onn, Cheras

Berdepan dengan Hospital Islam (lupa plok namanya,Zahrah kalo tak silap) dan bersebelahan AeonBig... kawasan ni masih baru... blom banyak lagi kedai dibuka tapi heaven jugak dengan makanan... banyak restoran dan variety.. ;p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

12 ulasan:

Hafizah Mohamad berkata...

rajinnya Zee,...sanggup gi carik...

azizah :) berkata...

ooo lom buka lagi yer.. bestlah ada bisness sendiri dah sam ni..
t akak review la bila dah buka nanti..hee

mama aryan berkata...

nanti kalu dah pegi,buat review ye sedap tak makanan kat situ,kalu rajin bole la akak lak menyinggah

Mayang ABDUL RAZAK berkata...

wah tak jauh mana aje ni.. bleh le gi try..

Lynn Munir berkata...

Business yang paling best memang business makan, untungnya dah pasti 50%.

Haryati Faizal berkata...

baru nak bukak la tu...dah bukak nanti, kalau pi jan lupe share dlm blog tau...

QasehnyaRania berkata...

wah, menarik ni tempat makan baru.. harus di cuba..

thanks ye kasi alamat ;)

Nory Zoulkefle berkata...

besttt ni...
nak try rasa makanan kat sini lah nnt...

Ibu Lala berkata...

Akk sll mkn kat kedai yg doket doket yo. Kodai jauh jauh x pernh poyie. Best rr klw ada org bwk.

Deqla Manjew berkata...

ehh baru tau sam ada restoran kat sana..kohkoh.. nmpk sgt x ikot perkembangan retis..

QA's ~ mamapapa berkata...

Rajinnya g car..msa pg tu blm bukak lg ke mcmna?

Aira Tropika berkata...

Haritu sy dah pergi, dh masuk da pun.. nk order, last2 waiter tu ckp hye ade roti pe nth (xngt) dan ayam bakar je... 2 menu je .. lgipun sye ade terbce yg dy nk cri tukang msk western, waiter, n byk ag la...