Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 13 Mei 2013

Selamat Hari Ibu | Terima Kasih Kesayangan Hamba

Salam (^-^)

Monday blues??? 
Oh no, mood happy skit sebab sabtu lepas dapat cuti juga akhirnya... plus super duper happy for Mother's Day yesterday... u'olls punya citer lagi best kan?? 
Ada yang dah start shopping untuk raya?? kalo sebelom2 ni,aku dah start dah sikit2 membeli... sekarang dok tunggu sale lagi... bukan ape,tak suka berhimpit bersesak waktu last minit kat shopping mall... woo aku memang surrender bab tu... tak larat kot ngan bulan puasa lagi plus nak jaga lagi hero's aku yang aktif teramat ni... NO NO NO

Okey... straight to the point... blom nak citer bab raya lagi tapi nak citer tentang kejadian semalam..

Thanks a lot to my luvly hero's for everything... we'olls tak la sambut hari ibu,cukup dengan ucapan dan kucupan dari hero's aku and bonus saaaangaatttt bila dapat hadiah...

 
Jeng jeng jeng... sebenarnya hari jumaat dah tau ade hadiah,si angah dah bocor rahsia sikit... hahaha... lenkali kalo nak buat surprise memang tak boleh bagi dia tahu dah... 

Ada yang cakap tak boleh sambut hari ibu, ada yang kata ikut kristian, ada yang kata haram tapi pada aku terpulang pada niat asal kita... jangan terpesong akidah sudah... memang setiap hari pon hari ibu tapi ramai ke anak-anak yang wish kat parents setiap hari?? aku sure tak semua yang buat camtu termasuklah aku... bila ada special date ni baru teringat nak wish... tu pon semalam dah lewat baru wish... hohoho... nasib ler ma kat kampung belum lena diulit mimpi...

 
 kad from my hero's... luv u too dear
extra lukisan dari along... ehh tetiba ada gegurl la kat situ... siapakah itu??

 
Ala tomey tomey... dapat blaus from my 3 lil hero...mr.hubby cakap si angah yang pilih... ooo patut la dia pecah rahsia awal-awal lagi...

 
Special thanks for mr.hubby for this... apakah???
 biarlah rahsia... kalo ikut hati taknak letak pon kat sini tapi sebagai memory untuk diri sendiri, nak kena letak jugak..

Semalam patah kaki jap,tak leh nak jalan pi mana-mana pon... si putih buat hal,keletihan gamaknya... ngeh ngeh ngeh... pagi sabtu tu elok je pi mydin, alih-alih malam tu tak boleh nak start... nasib ler tak kena masa kat mydin... si grey plak penuh ngan barang niaga mr.hubby, nak sumbat we'olls berlima cam ikan sardin pon tak boleh muat... takat aku dok ulang alik keje bolehla lagi... huhuhu sengsara jap... punyala teringin nak makan lasagne,entah apo kono ehh semalam rasa nak makan tapi tak dapat... and last second choice yang teringin nak makan, Roti Nan Ayam Tandori... alhamdulillah kenyang jugak akhirnya...

 
Tak shedap sangat,roti keras wooo... dah macam gigit plastik aku rasa... huhhhh
paling shedap pernah makan yang kat Sek.9,Shah Alam (entah apa dah nama kedai mamak tu)... masa tu mr.hubby keje kat sana... tu la first time try roti nan.. ;p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

17 ulasan:

Masya berkata...

hari² pun hari ibu.. tp terasa dihargai kan.. hilang rasanya sakit masa bersalin sekejap kalau dihargai mcm ni...

mummy_ayu berkata...

wah..seronoknya..siap dapat hadiah lagi..best2..

Kakzakie berkata...

Walau masih kecik tapi dah faham erti kasih-sayang pada ibu mereka Zee. Terharu kan. Mesti hati berbunga riang seharian semalam dgn semua yg diperolehi kan..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

bestnya dapat mcm2 hadiah :)

syawalsimpsons berkata...

bestnyer dapat hadiah hari ibu..yang sweet tu siap dapat surat tu..touching

Fiza Rahman berkata...

So sweet. Bestnya dapat hadiah.

Mas Zull berkata...

assalamualaikum zee...wah seronoknya dapat hadiahkan...:)

Riedaffya ibrahim berkata...

syoknye dpt hadiah dann ucapan dari anak2 kan..mesti sgt bermakna..

QA's ~ mamapapa berkata...

Wahhhhh....seronoknya dpt mcm2 hadiah :)))

lieyalatif berkata...

Sonok2 ...macam2 dpt...siap dpt blause lagi....wah touching gituuuuu....

Lieya suke baca ayat kat kad tu...sayuuu plak ....pandai dieorg tulis hehehehe....

anis suryanie berkata...

syoknye, disambut oleh anak2 n hubby kan? bile la turn anis ni.. hehehehe

Lynn Munir berkata...

Sweet bila ada orang yang ingat. Sesungguhnya beruntung seorang wanita yang berjaya menjadi ibu dan lebih beruntung anak-anak yang dapat merasai kasih sayang seorang ibu. Selamat Hari Ibu Zee.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..
terharunya bila dihargai mcm ni.. :)

pinky berkata...

wah chan....hehehehe.... selamat hari ibu ya...=)

Sue-Rya Qistina berkata...

anak saya yg sulung tu pun ada buat kad utk saya. tapi lum sempat nak amik gambarnya lagi. hehehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

bestkan terasa diri kita dihargai...cartoon yang dierang likis tu comel sangat...

nadia farahida berkata...

wahhh bestnyaaaa