Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 1 Mei 2013

Lagi sekali demam... OMG

Salam (^-^)

Yeayyy ari ni cuti... selamat bercuti ye semua walaupon dah petang baru nak wish.... hehe... sajo gedik plak ari ni nak up entry... selalu kalo ari cuti blog yang omey ni pon turut bercuti... manfaatkan cuti sepenuhnya... katenya lah bukan aku okey..

Belum sampai seminggu pon baik dari demam dah demam balik si angah ni... kali ni kemain lagi panas badan dia sampai dia sendiri pon dok nangis cakap panas panas panas... tengok jap lagi kalo panas sangat kena bawak pi klinik jugak la... dok merengek-rengek jew aku pon naik risau gak... skang ni banyak sangat jangkitan virus so takleh nak pandang sebelah mata walaupon setakat demam...


Hari ni cipta sejarah sebab tak men'follow' ayah gi main badminton kat sungai buloh... tu pon lepas dipaksa, dah badan tu tak larat ada hati lagi nak kuar jalan tu... yang lagi dua hero tu memang la tak boleh nak kata ape dah... lagi yang tak larat pon nak pi ni pulak yang sihat walafiat... hope tak berjangkit la demam kat dua lagi tu..

Semalam dah bagi ubat cacing kat si kecik tu tapi lekkk je dia... takde apepon perubahan... aku tak rasa sebab cacing... hari ni dah baik skit,takde cirit dah... hurmm mungkin sesuai kot ngan susu yang baru ni..

Wassalam... peace yo :p

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

10 ulasan:

Ena's Stories berkata...

Setuju tu zee....skrg budak deman xleh diambil ringan...skrg ni virus tak diundang byk muncul tanpa sedar...kena hati2....

Moga angah cepat sembuh....

syawalsimpsons berkata...

alahai demam, cian dier...cepat sihat yee

Masya berkata...

paling risau kalau anak² demam, moga cepat sembuh dan tak melarat..

Dylla Abas berkata...

alahai kesiannya...moga cepat sembuh ye..risau kalau selalu demam ni..

lieyalatif berkata...

Alahai siannye...betul kate zebe skrang kalo demam mesti kene kejap baik kejap dtg balik demam tu...doktor pun ade ckp kalo gitu mmg demam virus...kene pantau tu takut panas dalam kan....

Kakzakie berkata...

Tengok dia tidur pun kesian Zee... mujur semalam cuti dapat jaga sepenuhnya.
Harap dah makin sembuhlah hari ini..

Riedaffya ibrahim berkata...

ala...siannye demam menjadi2 ni...moga cepat sembuh ye..

Ibu Lala berkata...

Hari tu akk jumpa pakar tny pasal ubt cacing ni. Dia kata zmn skrg jarang dah org bg ubat cacing ni.

Kesian dmm balik ye. Mcm tu la anak akk. Demam on and off. Hati2 dgn virus skrg ni. Better pg sepital cek darah details. Klw setakat pg klinik x cek betul2 sgt.

Cepat sembuh ye sayang.

Mimie Najib berkata...

siannya ngan anak akk..sekarang cuaca dah tak menentu kan..kalau bdak2 demam kena cepat2 bawak check..takut jngkitan pape..

Deqla Manjew berkata...

mmg musim skng ni kan.. petang2 kat selayang hujan lebat.. semlm blk pun kena hujan..rasa nk selsema cpt2 sapu telan air 100 plus tu..huhu.. so skng ni ank dah baik lom?