Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 10 Mei 2013

Mother's Day | Thank You My Love's

Salam Jumaat (^_^)

Malam tadi si angah demam lagi, tiba-tiba je badan panas semacam... naik heran jugak aku,sebelum tu elok je... bulan ni dah dua kali demam... selang seminggu baik then demam balik... aku tak nak la pikir yang buruk-buruk tapi risau tu tetap ada... Ya Allah, mintak dijauhkan dari sebarang penyakit dan musibah... Amin

Ahad ni hari ibu kan?? Selamat Hari Ibu (in advance ye) untuk semua rakan-rakan bloggers yang bergelar Ibu... sure ramai yang happy nanti... selalu aku tak celebrate pon, just wish and kasi hadiah je kat Mum and MIL sebab dorang kan jauh kat kampung... tu pon tak selalo,kalo ade balik kampong ade la... tu pon selalunya lewat dari tarikh... tahun ni takde hadiah pon nak kasi, tunggu raya la... 2 in 1 terus... hoho

Last week dapat kad ucapan dari my hero's... amboii kemain awal lagi dah kasi...

 
ni yang along buat sendiri tau... pakai kertas lukisan lagi..
cover depan siap ber'love-love' gitu... yang belakang punya aku tak snap pon... tengok tang gambor tu,dia bukan main gemuk lagi,tang ibu plak kurus kerimping... cam perli je ni... lengan tu lagi besor dari badan... camaner agaknya aku ni nak balance?? tak ke tersungkur nanti... sob sob sob... yang rambut tu ibu tak puas hati... rambut ibu bukan cam tu okey!! tapi sebab kata ibu comel, so semua kesalahan diampunkan... kahkahkah..

 
ni yang angah punya... comel skit sebab teacher yang tolong buatkan... dia just warnakan aje... bila aku mintak hadiah, dia dok sipu-sipu malu... takde duit katanya... hahaha

Adik je blom reti lagi tapi bila nampak ni,dia pon dok sibok nak tengok dan baca... eksyen je lebih tau..

 
malam kelmarin entah apa mimpi dia,nak bermanja ngan along... along dok makan nasi dia pon dok menyibuk gak mintak suap padahal dia dah makan dah sebelum tu... kalo biasa dia lebih manja ngan si angah... kekadang along nak pelok cium pon dia tak kasi..

Apapun, thanks untuk my lovely hero's... happy sangat dengan adanya korang walaupon ibu ni garang kan... suka sangat dok marah-marah... sekali bersuara boleh cair taik telinga but I Love U So Much... :p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

9 ulasan:

Dylla Abas berkata...

kak...ur sons are so sweet n they're great!! happy mother's day too :)

Nafira usof berkata...

alahaiiii.. sweetnyeeeeee~
My Anis tak tau lah ade buat ke tak kat pra sekolah dia. kalo tahun lepas dia ade buat untuk hari bapa. masa tu kat tadika kemas.. hehehehe. berbunga2 jer hati kan dapat kad dari anak~ hehehehe

anis suryanie berkata...

ala... so sweet :) hope esok2 pun anis dpt hero2 mcm akak jugak.. hehehe

xoxo anis

lieyalatif berkata...

Hihihi marah2 sayang gituuuu....lieya pun garang jugak...lieya kene garang sbb hubby lieya jenis x garang....kene seimbang baru budak x naik lemak hahahahah.....

Kakzakie berkata...

Darah daging Zee... ada masa manja dgn yg itu ada masa yg ini.. adik juga yg bertuah ada dua yg sayangi dia.

Inisiatif dan kreativiti anak-anak buat ibu mereka:)

QasehnyaRania berkata...

so sweet la ;)

*akak, keychain yg saya pos dh sampai ke?

*area sg besi je kak.. kalau dari kl sebelah kanan kedai u.. tgk je kain rentang "sup Fulamak".. bukan sup meletup ye ..sup meletup 1st msuk dari traffic light

nik ros berkata...

alahai sweetnyer anak2. biasa la.kena ada sorang yg garang kan.tapi mak garang pun,kalau sedih anak cari mak jugak..kikiki

Zee Suhaini berkata...

dah selamat sampai lama dah..akak ade drop mesej kat chatbox..TQ ye,comey..

ok noted..akak tak pernah gi area sg.besi sebenarnya..

QA's ~ mamapapa berkata...

Ehehe!!awal2 lg dh dpt wishes card ye...xsbr tggu anak2 sy besar :))