Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 1 Oktober 2013

Jenjalan takde arah tujuan namanya

As-Salam (^-^)

Dah sebulan lebih tak keluar jenjalan waktu malam... sejak dari lepas raya aritu la... sebelum tu selalu gak keluar, ni biler terperok kat umah rasa ehh ehhh bosan... malam senin tu dah keluar jenjalan... konon nak ke downtown yang kat belakang giant seri kembangan tu sekali tutup la pulak... terus tak jadi... lencong terus ke pasar borong pastu balik tido..


Semalam lagi sekali ajak kuar jenjalan... qada balik... konon sangat nak jenjalan tapi takde hala tuju... last2 pusing putrajaya tengok kot2 ada best... pon sama jugak... takde yang menarik langsung... and last ke taman pertanian warisan jer la pekena satay haji samuri..

 

Ekceli saje nak kasi besday boy ni jenjalan... besdaynya besok... dah alang2 mr.hubby cuti amik peluang la... kalo tak jangan harap nak keluar malam macam sebelom2 ni... kalo aku jer yang handle hero bertiga ni memang tak daya... susah mau control ooiiittt... tak pepasal kang jadi amukan pontianak plak kat situ..

 

Bajet meriah ler datang sini tapi stall satay ngan roti john ajer yang bukaknya... biasa aku datang tengahari meriah... tapi pon okey jugak... niat pon nak mammm yang light2 jer... sebelum datang, sumer dah kenyang pekena nasik sepinggan... ahahaa

 

 

 Pada tekak aku laki bini, satay willy gak la jadik pilihan hati..



 

 Cadang malam ni nak celebrate besday dik niq kat umah sudah... lagi syiok... berangan nak bersteamboat bagai... kang lunch nanti nak kena kuar pi carik bahan... semalam dah tanya nak kek ke tidak, pagi tadi pon aku tanya lagi... dier kata nak yang kecikkkkkk jer... hokaylah, kang ibu cari yang kecik... tu pon dok request nak gi sekolah jugak... dok kater yang dier dah besar..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

7 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

amboi kemain lagi hero2 tu beraksi

Kakzakie berkata...

Kalau dah nama jenjalan mana boleh tak makan.
Mesti Dik Niq suka dapat tiup lilin malam ini.

hainom OKje berkata...

Ohh ye ke ...Hepy Bezday tuk bezday boy yeh Zee....
Best jugak jenjalan sebenarnya tapi kalu sok kerja ngan budak2 sekolah....tak best sangatlah zee takut diaorang penat!

ummuaidan berkata...

pre-besday celebration yer dikniq..hehe..
satay sahmuri tuh kalau makan byk2 pun muak jugak kang..
selamat buat persediaan besday

syawalsimpsons berkata...

lamanya tak makan satay ni

Lynn Munir berkata...

Wah, besar-besar potongan satay tu. Kenyang dan puas makan satay yang begini. Satay sekarang banyaknya nipis dan bersaiz kecil.

Masya berkata...

tak menahan.. takda hala tuju .. tp tuju makan satay kikikiki