Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 30 September 2013

Tempat Percutian Best di Malaysia

As-Salam (^-^)

Korang ada suggestion tak mana tempat bercuti yang paling best?? kat malaysia jer pon bukan obersi erkkk... kisahnya boss i'olls ler, nak bagi trip percutian 3 hari 2 malam bulan 12 nanti tapi tempat mana tu terpulang... decide sendiri mana nak pergi then company akan book and bayarkan hotel... 

Dalam kepala otak ni banyak nak pegi tapi tak tau la mana yang the bestttt... cadang nak ke pantai timur @ ganu tapikan kompem banjir kotttt time tu... biasa la bulan nov-dec tu dah start musim tengkujuh... kalo tak mesti best gi pulau... teringin giler nak gi perhentian ngan redang... 

Then boss i'olls ajak naik star cruise ke phuket pon macam taknak ikut ler... satu sebab gi ngan boss2 ni tak selesa skit... dua sebab nak kena buat passport... adehhh satu hal jugak tu... malas pon yer jugak..

Sekarang ni ada 2,3 tempat jer yang dok dalam kepala tapikan cammm biasa2 jer... dah alang2 company bayar pegi la yang luar biasa skit... kalo korang ada pengalaman kat mana2, meh la share together-gether ;p


 

 


 So far, PD ngan Melaka takde dalam list sebab dah biasa sangat pegi... heheeee tapi kalo ada tempat best okey jer... Johor pon tak pernah sampai lagi ni... best ke kat sana??


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

14 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

mmm..sue bukan kaki coti2 malaysia..entah la..sue pon tak tau...pada sue kat johor pon ok gak..boleh G legoland..kena lak bawak anak2 kan

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

lost world of Tambun tu best sangat...saya suka pi sana...

ummuaidan berkata...

pergilah penang ker zee elok jugak..takpun pegi bermlm diulu yam..hehe...idea poyo...

Lieya Von Jay berkata...

sabah atau sarawak la,,, ^_^

lia berkata...

p la sabah serawak...

kot p sabah, bole lajak p semporna, p terus mabul island... sabah mcm2 ada...

Nafira usof berkata...

bestnyeee.. kampeni belajar hotel.. kalo nak bawa anak2. baik carik tempat yang menyeronokkan untuk anak2. kalo gi berdua jer ngan hubby.. boleh lah carik tempat2 yg lomantik.. hehehe

Kakzakie berkata...

Alahai Zee... Johor ni tak ada yg best. Kalau ada pun Legoland tapi itu pun panas mak ai... tapi budak-budak sukalah. Apa pun pada kakak kalau anak-anak lebih suka tempat yg boleh mereka bermain/mandi-manda seperti wet world. Banyak wet world di M'sia ni pilih ajelah Zee...

IntaNBerliaN berkata...

kalau g waterpark ni ank2 mmg suka la kan sbb blh main air ;-)

*kita bkn sebaya tp mmg saya tua.. tiua setahun je tapinya... hihii.. lahir thn 83.. dah 3 series :-)

Wak Gelas berkata...

bestnyerrr jalan2sss.,ehHHEe

hainom OKje berkata...

Tak pernah sampai lake town, Gambang pernah le...
Emm Johor Ok apa...ada Legoland hehe...tp OKje pun tak pernah sampai lagi

::EIDA:: berkata...

ida vote sabah.. sabah bestttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Masya berkata...

langkawiiiiiiiii .. nak pg langkawi ...

Amsyahril Syahril berkata...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



amirah murah berkata...

Salam...
saya minta izin untuk iklan disini, saya dari Bandar Bandung (Indonesia) bila tuan/puan perlu kereta sewa untuk cuti di Jakarta-Bandung boleh guna perkhidmatan saya,
tempahan : call/whatsap +6281394444490
www.rentalmobilamirah.com