Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 16 September 2013

Alhamdulillah... Welcome to Our World Bro

As-salam (^-^)
Selamat Hari Malaysia and Selamat Bercutiiiiii

Ada jugak yang monday blues ke today???? hagak2 la kalo nak blues pon..
Ehhh nape tetiba rajin plak nak hapdet cuti2 ni ? mimpi ke ape??

Haiyaaa busannnn wei... kena tinggal sensorang ni haa kat umah... all hero's dah gi bakor lemak, berbadminton... huhuhuuu... aku takyah la pegi... takde lemak pon nak bakor..

Takde nak citer sangat pon... just nak share khabar gembira we'olls sesambil melayan suria.fm... gigih tau aku dok dengar radio ni dari pagi... kot2 la tersangkut rezeki kan... aminnnn

Okey okey... nak perkenalkan my new brother yang selamat dilahirkan oleh my second mum last week... alhamdulillah.... semuanya dipermudahkan olehNYA..

 
 baby boy... yeayyyy tambah lagi lelaki dalam family... 
(agak2nya gen lelaki kuat kot kat family aku... tu yang kuar sorang boy, kuar lagi boy jugak... entah2 kalo aku peknen lagi pon dapat boy jugak nih... hihihii)

Nama : Belom dipastikan 
(ada ura2 nak letak Firas Irsyad... muahahahaaaa... terjebak sudah ngan SSID... ni bukan makbapak yang terpengaruh tau tapi anak2)
D.O.B : 12 September 2013 (Khamis)
Tempat Lahir : Hospital Machang
Berat : Unsure (abah aku tak peramah sangat sumer benda nak citer... kahkahkah... kalo nak tau, aku kena korek sendiri)

teruja beb dah tua2 ni timang adik lagi... cam tak percaya pon ada aku rasa... umur dah lewat 20-an ni wei... akhir tahun depan masuk 3series dah aku ni... selalu dok timang anak sendiri jer kan... ermmm apa plak hero2 aku nak panggil ni :)

Aku rasa abah lagi la teruja and excited... dier memang suka la ngan budak... nak2 baby tapiiiiii ntah ingat lagi ke tak tu camner nak urus baby... heheeee... ekceli, my second mum ni takde la tua sangat pon... umur tak rasmi (ikut IC) baru 46 kot tapiiii kalo umur yang rasmi mau 3,4 tahun lagi tua... maklum la kan, dedulu nak buat surat banak leh tangguh2... pastu leh edit lagi nak letak biler tahun dibanakkkkkan... tu yang umur muda dari yang sebenar tuh... selalu dengar bukan nama sebenar je kannn... haaa ni plak bukan umur sebenar... kekeke..
 
 Ok lah... aku harap my second mum cepat sembuh dan habiskan pantang dengan jayanya... aminnnnn... dengar2 ada skit problem kesihatan... darah tinggi ke hape... aku tak pasti sangat tapi ada la skit... biasa la kan, banak dalam umur yang camni... risiko tetap ada.. ;p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

10 ulasan:

Lieya Von Jay berkata...

tahniah ^_^ comel yer adik baruuu

Budak Kampung berkata...

tahniah2..moga menjadi khalifah allah untuk membela islam

ummuaidan berkata...

Tahniah zee dpt adik lagi..heheh..
takperlah semakin besar dan meriah keluarga zee nanti..

Ibu Lala berkata...

Wow bestnye dapat adik lagik. Klw akk takut nak peknen lagi klw umo dah above 35 ni. Apa apa pun tahniah dan selamat berpantang to ur mom.

Ok la tu baru nak masuk 3 series. Muda lagi. Akk ni nak masuk 4 series dah.

❤Kamsiah❤ berkata...

geramnya tgk baby....wangi ja baunya walaupun tak mandi..

salam kenal & follow sini

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam k.zee..

wah.bby baru.. dpt adik baru lagi! hihi..
comey2.. alhamdulillah..semoga mmbesar jadi anak yg taat pada ibuayah :)
tahniah bt akak

Kakzakie berkata...

Yelah Zee.. walau dah hampir 50 tahun tapi selagi belum menopause memang boleh dapat baby lagi..
Tahniah hero-hero Zee dapat pak sedara baru yg lebih muda:)

Cho Zila berkata...

lahir2jer dah ada anak sedara... bestnyer dia... tahniah untuk pertambahan ahli keluarga baru..

izan mama mia berkata...

alhamdulillah...dapat adik baru...ummphhhh bau baby sdapnyer..bau syurga...huhuhu..tahniah yer

Maria Firdz berkata...

Wah.. Tahniah dpt adik bru.. :-)