Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 5 September 2013

Contest : Family Potret Raya

As-Salam (^-^)

Dari lepas lunch sampai la skang ni haa, lekkkk jer dok goyang kaki... hihihii sebab takdo kojo... boring gak plus mata pon makin lama makin layu dok tahan ngantuk... cuaca plak sejuk..

Nak tido tak boleh so rajinkan diri blogwalking... sekali nampak plak contest raya ni haa... ehhhh sempat kot lagi aku menjoin... harini baru 29 syawal jer pon *baru la sangat kan, padahal esok dah last*..

Takpe, alang2 ada masa ni, meh la join... tak rugi pon... mana tau kot kot la ada rejeki kan :)... tak dapat first prize, dapat saguhati pon okey... huk huk

Dalam banyak2 gambar, gambar ni jugakla yang aku pilih... hahaha... recycle jer kat blog nih banyak kali... takde owang kesah pon kan... aku jugak yang dok ngadap pon..

 

Moga ada lagi angpow raya terakhir tuk hero2 nih... Muahhhh Arissa or ayah Arissa, jangan lupa pilih kami erkkkk!!! muahahahaaaa ;p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

12 ulasan:

Lieya Von Jay berkata...

GUD LUCK. harap2 ada rzeki lah yer.. ^_^

Umi Qi berkata...

Cantik sgt potret keluarga nih Zee...wahh 3 hero tuh pun encem cgt...tahniah :)

Puan Kutu berkata...

gudluk..mana tau ada rezeki join saat akhir

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..

Semoga terpilih tau..
cantik potret rayo.. :)

Nafira usof berkata...

Good Luck Zee~

azizah :) berkata...

gudluck kak.. moga ada rezeki anak2..

Riedaffya ibrahim berkata...

pic raya kak zee yg ni memang cantik...sweet aje sy tgk..

Kakzakie berkata...

Comel-comel semuanya Zee:)
Semoga berjaya!!

lieyalatif berkata...

cantik n comel pic ni zee...

in sha Allah moga ade rezeki zee...rezeki anak2 kan mane tau..

good luck okey...

Cho Zila berkata...

selamat berjaya... yang penting mencuba...

QA's ~ mamapapa berkata...

moga2 menang ye nanti :)

hainom OKje berkata...

Boleh menang ni Zee....