Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 10 September 2013

Sambung CP ke Dik Niq pulok

As-Salam (^-^)

Adoiiii la... ingat dah lega dah sebab si angah dah elok dari CP... tetiba pagi tadi nak mandikan si dik niq badan dier dah suam2 cam nak demam... tengok2, hurmmmm penuh dah badan ngan ciken pox... huhuuuu haru jap... terus cepat2 kejutkan mr.hubby... soh mandikan ngan air rebusan daun semambu yang masih ada balance lagi..

Betul la kata orang kan... kalo sorang kena, mesti akan berjangkit ngan yang lain... adehhh parah jugak... kang kalo dik niq dah elok, mau si along plak yang kena ni..

 

Tadi kejenya dok mengaru... miang kot... harap2 la dia tak meragam ;p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

8 ulasan:

ummuaidan berkata...

siannyer dikniq lak yg kena yer..harap2 cepat lega..menggaru tuh yg tak tahan..

Nafira usof berkata...

alahaiii.. ciannye~si kecik plak yang kena yer.. memang kesian lah tengok dia duk menahan gatal tu.

moga cepat sembuh yer Dik Niq.

Masya berkata...

oklah kak kecik² dah kene, sy risaukan anak sy ni .. dia x kene lg... minggu ni minggu exam

UmmiAbi berkata...

Lor..dik niq plk?Cian dia...Tp kn k'zee..maktok wafa ckp better kne msa kcik..cepat baik.. Lau besar, lame tau.. Moga cepat sembuh ye dik niq..:)

hainom OKje berkata...

Selalunya jangkit dia bila dah kering tu Zee...kalau tgh baru tu tak lagi...kata oranglah...

Kakzakie berkata...

Adik ni dah kena CP pun masih boleh senyum lagi. Harap tak melarat sebab Zee dah bagi mandi air daun semambu. Ada orang siap baring atas daun tu tau Zee.. tak tahulah mujarab ke tak..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..

huhu..virus ni merebak melalui sentuhan..kemungkinan besar berjangkit dr abg le tu..
sian adik niq..kena standby daun ni byk2..buat lapik tidur pun okay jgk..kurangkan rasa miang tu
semoga cepat sembuh

jefrin77 berkata...

Cikenpo tu ape