Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 25 September 2013

WW # Coconut Shake

As-Salam (^-^)

Sementara tunggu along ngan angah balik dari berkelah, ibu ngan dik niq merayau la kejap petang tu... nak pi cari stok susu dik niq yang dah kontang pon yer jugak... sekali nampak banner coconut shake... wawawa, cuaca panas2 ni kalo masuk tekak syok jugak..

 
amacam??? terliur tak???

Tak dapat yang klebang punya, dapat yang ni pon cukop... gerai ni baru je bukak pon..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

17 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

memang dah terliur nie...klu balik melaka mesti nak singgah beli coconut shake kat merlimau atau klebang,,

ummuaidan berkata...

sedap tu zee pekena hari panas2..terliuq jgk

Cho Zila berkata...

kat puchongker??? sedapnyer...

lia berkata...

ni kat area sekolah rendah putra perdana tu ker? sedap x? kalau ok, nak cuba ;)

Lieya Von Jay berkata...

dulu masa stdy kat kelate selalu ja minum ayaq ni . tapi bila dok kat Perlis payah nak jumpa lahh.. ^_6

Zee Suhaini berkata...

okey2 jer lia..takat nak lepas kempunan bolehla..nak kata sedap sangat tu takde la sebab zee pernah rasa yang ladi sedap kot..hehe..

Zee Suhaini berkata...

yang kelate punya memang sedap lia...takleh lawan...aduhhh tetiba tingat kampung ni..

Kakzakie berkata...

Oh... makin ramai yg menjual bila ramai yg sukakan minuman ini. Dulu Melaka aje yg femes, sekarang banyak dah buat yg sama..

lieyalatif berkata...

jom zee turun melaka...try klebang punye...mmg lepas tu zee akan rase yg lain tak sedap punye....klebang punye terbaik zee..dari tak famos sampai la dah famos skrang, dari kedai kecik sampai la kedai dah besar, rase dan harga coconut shake klebang tetap same zee...

Nafira usof berkata...

sedapnyeeeeee.. kecur air liur. hahaha.
masa kat kampung selalu gak beli air nih. kat pasar malam. skrg rasa susah plak nak jumpe.

aTieYusof Family berkata...

perghhh..sedapppnya tgk... rasa nak minum skrg jg...hehe

Myra Jay berkata...

Wowww!! menarik :D

nea lopah berkata...

sedap nye minum musim panas ni.

Masya berkata...

haruslah terliur... special coconut shake dia...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..

hihi..cma dah try 2-3 kali minum..rsanye mmg cma tak reti minum air ni sbb akan rase santan.. eheheh... :p

Deqla Manjew berkata...

lain mcm eh coconut shake dia.. nmpk mcm ice blanded....

hainom OKje berkata...

Anak2 OKje sukalah ni...OKje suka gak sebenarnya tapi takut nak bedal tak menghengat hehe