Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 9 September 2013

Berbasikal di Hari Minggu

As-Salam (^-^)

Petang baru rasa nak hapdet... pepagi busy semacam dah skang nih, sejak2 takde partner... pagi ni plak, sejuk semacam... perot dok krukk krakk krukk krakk... bekpes roti gardenia coklat jer seketoi... memang tak tahan la... keje pon cam tak leh nak fokus jer... tu yang malas terus nak hapdet... petang ni dah kenyang, moh taip sepantas yang boleh, mata cam nak kuyu pon ada jugak ni... hihihi

Ni pon tak tau nak citer ape... letak gambar jer la senang yer..

 v
v
v
v
v
v
v


 lama benar dah tak bawak hero2 main basikal... kesian plak biler dengar along merungut last sabtu, so semalam paksa gak bawak dorang main kat taman tasik cyberjaya... port paling dekat ngan umah.. :)

 
2 minggu si angah ni kena chicken pox, 2 hari ni baru la nampak kering elok tapi still ada la bekas2... tu pon lepas mandikan ngan air daun semambu...maklum la,kat sini kan susah nak carik daun tu... aku plak tak kenal camner bentuk daun, lagi la payah... wat donno ajer la and last jumaat baru beria nak pi carik... tengs lieya sebab inform... kalo pi cari awal2 kan dah lama selamatttt... nasib jumpa jugak dekat2 sini..

 
marah wooo budak ni... dia nak main beskal, ibu plak nak snap2... siap warning takmo amik gambar... hahaha

 
dapatla melepas gian nak merempit... rasanya lebih 2 bulan kot kuarantin kat umah... masa puasa dah memang malas nak layan dorang main, biler syawal plak sibuk gi open house ari minggu..



 
muka suram... galak sangat merempit kan, jatuh la tersungkur... sib baik tak tercabut kuku... haishhh

 
saje aku soh gi posing kat pokok... sekali betoi2 dier pi... ahahahaaa... ingatkan ibu nak kena warning lagi..

 
okey la kat sini... sesambil sedup udara pagi yang fresh... rilek skit rasa... verangan nak ber'BBQ' jer..

 
penat berbasikal, gi manjat gelungsur... time ni, matahari nak meninggi dah..



 
aaaaa'uuuussss kate dik niq (haus la)... dah berpeluh-peluh mau tak haus kan... tu pon tak reti nak balik lagi... dah hampir kol 12tghari masa nih..

 
nak balik dah, ehhhh eksidennnnn... hihiii

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

11 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

tak penah sampai sini...padahal dekat je ngan umah....bebila nak datang la

lia berkata...

alahaiiii kecik jer ibu 3 hero ni....

da lama gak x p tasik cyber ni... biler ntah nak p...

Masya berkata...

erkkkk .... merempit sakan ni .. sampai jatuhkan.. eksiden

Budak Kampung berkata...

waduh2 bestnya ada budak2.bila iman nk ada nsdrik ni

Lieya Von Jay berkata...

sonok2 tgk anak2 berbasikal ^_^ muka nak nanges dh tu ibu nya masih amek pic lagi. hehe cntik gak tempat ni

Lieya Von Jay berkata...

sonok2 tgk anak2 berbasikal ^_^ muka nak nanges dh tu ibu nya masih amek pic lagi. hehe cntik gak tempat ni

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..

bestnya! seminggu sekali adekan aktiviti mcm ni dgn anak2 mesti seronok.. huhu..cma dah lama x kuar beriadah mcm n i..
huhuuuu..shian tgk ibu jari tu..

Puan Kutu berkata...

sakan merepit..seronok budak2 ni klu setiap petang buat aktiviti macam ni...

AnneRaini berkata...

saya pun dah lama xbawa anak main beskal...skrg ni ptg2 ujan pulak.

hainom OKje berkata...

Dulu masa anak2 OKje kecik selalu gi Dataran Putrajaya main basikal Zee

UmmiAbi berkata...

Bestnyer tgk diorang happy2 camtu...Rse mcm nak join sama..hehe