Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 29 Julai 2013

Rezeki Ramadhan 17 @ Nuzul Al-Quran

Salam (^-^)

Ari jumaat tu kan cuti nuzul al-quran tapi aku kerja... arggghhhh stress sangat tau... terbantut hasrat aku nak pelok bantal, baring atas tilam empuk tapiiii apakan daya... sob sob sob :(.. pastu boss bagitau, biler settle keje yang urrrgentttt sangat tu dah boleh balik... dan dan semangat terus sebab boleh balik awal tapi terpikir lagi sekali... hari jumaat tu... mesti tak dapatnya nak balik awal sebab mr.hubby gi solat jumaat... dah camner ni?? nak tunggu kat ofis pon seriau gak sebab sini kawasan pendalaman skit... silap hari bulan lain plak jadinya... hoho

Dalam kol doblas camtu dapat kol... bos suruh tunggu dulu sebab nak belanja pizza... yahuuuu, tepuk tangan wey sebab tak payah masak... hakhakhak... okeyla kan kena kerja... balik awal walaupon dah kol 4ptg still awal la dari biasa pastu dapat plak juadah berbuka free... memang syiok la... ingatkan dapat pizza jer tapi kemain banyak lagi di belinya..

 
sorang satu beg...
bos ni kalo belanja mesti pizza dan pizza dan pizza... dah tau sangat dah peel dia yang suka sangat ngan pizza... kadang dia tanya kita nak makan ape tapi sudahnya pizza gak yang dibeli... 

 
Seafood Delight... rasanya sekeping jer aku jamah sebab dah kenyang

 
Onion Ring.. hero2 tak suka... kuat sangat rasa bawang

 
BreadStik... sekejap jer licin

 
CinnaStik... yang ni we'olls tak layan sangat sebab bau manis2 kulit kayu manis... i hate benda manis2

Tapiii aku ni tekak melayu kennn nak tak nak kena gak masak... western ni memang layan tapi tak mampu nak buat perot aku kenyang... ahaha... nak masak nasi cam tak larat jer nak telan banyak sangat... pikir2 masak jer la mee goreng... asal sebut mee jer along mesti suke... hihi

 
mee goreng yang tak berapa nak basah... selalo pon aku failed nak buat mee goreng basah... kehkeh... memang tak proooo langsung..

 
buat cili jeruk sekali... cili hijau yilekkk so merah pon jadi la... rasa sama jer kot..

Dah hari jumaat tu kan si along demam, memang tak puasa pon dier... pasrahhhh jer dah skip sehari... mee goreng ibu pon dah tak laku... takde selera katanya... kalo tak memang sekejapan jer licin..


Tengs yer boss... lenkali belanja lagi... kahkah


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

10 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

sedapnya zee, tak sia2 zee kerja hari jumaat hari tu...he he he...at least tak adalah rasa ralat sangat kan? he he he...

lia berkata...

kalau lia, mmg tanya... sbb, kalau x tanya - mmg xdpt langsung... kalau tanya, kot2 la dpt, mmg bonus besar da tu kan...

Nafira usof berkata...

ehhh.. mana boleh~ kena tanya~ kalo betol2 x dapat tak pe.. puas ati sebab tanya.. standby carik keje lain lah lepas nih..majuk..hahahahahahaha.

syawalsimpsons berkata...

alamak lamanya tak makan dominos ni

Riedaffya ibrahim berkata...

wah..syok ye bos banjer pizza...pi la tanye k.zee..mesti bos terlepas pandang tu..untung dpat kan..tebalkan muka..hii

cik dah faridah berkata...

beshnyer bos belanja..

waa..bonus baik g tanya...frust tu wat utk org jer..sendiri tak dapat...
sebenarnya cik dah pun tak dapat bonus taun ni..sob..sob...sob

Ena's Stories berkata...

Wpun piza yg dipertontonkan..hatiku tetap terpikat dgn mee goreng itu jugak...hahahaha...da tekak org kpg ni kan..

Jgn taktau tujuan boss bg piza tu sbb dia tak bg bonus kat awk kot..hehehe...try la tnye bos..mybe dia terlepas pandang tu kot....

Kakzakie berkata...

Mee Zee tu yg kata tak menjadi tpi itu yg memikat mata kakak.

psst: kena tanya Zee bab bonus tu. Mana boleh samada terlepas pandang atau sengaja kena tanya sebab tak boleh sykt memberi bonus dgn memilih staff. Tapi kalau incentive boleh sebab itu berdasar prestasi kerja. Bonus adalah keuntungan utk dibahagi.

Zee Suhaini berkata...

Hahaha... tengs sumer yang suruh zee tanya.. memang semalam jugak zee tanya... bos terlupa nak key in sebenarnya.. so far, memang takde lagi pilih kasih ke ape..kalo dapat memang sumer dapat sama rata..hihi

tapikan, masa nak tanya tu tebal gak rasa muka..huhu

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee...
hihi..mmg langkah kanan ni..
mmg bos suka piza ke?hihi..kelakar je bila ditanye nk mkn ape,sudahnye dibeli pizza jgk.. :)

alhamdulillah..
nasib bek akak tanye..klu tak, xdpt bonus rayyyyeeee.. :)