Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 31 Julai 2013

WW# Biskut Raya oh Biskut Raya

Salam (^-^)

Biskut Raya ke-4 aku... elok lepas sahur terus gulung kulit popia then goreng... buat skit jer sebab nak habiskan balance kulit popia yang ado..

 
suci dalam debu la aku panggil... nak kate popia nestum tak boleh sebab aku guna oat... pakai apa yang ada kat dapur jer sudah... tak yah nak bazir2 duit..

 
biskut raya yang ke-5, cornflakes lagi tapi versi madu la pulak... siap before sahur tadi... beli cornflakes tak hingat sampai 3 kilo, dah biskut raya sumer pon berasaskan cornflakes... kehkehkeh... ada sekilo lagi kat umah nun, malam kang baru start projek lagi..

 
get ready dah sumer nak balik kampung... yahuuuuu

Arghhhh lagi 3 hari nak cutiiiiiii... skang ni tiap kali kejut hero2 bangun jer mesti kira hari nak balik kampung... hahaha... saje nak soh laju bangun.. ;p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

16 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

teringin jugak nak buat popia nestum..tapi tak sempat jerk

IntaNBerliaN berkata...

wah, bestnya buat biskut raya sendiri.. anak2 plak yg tolong.. jd senang :)

Ibu Lala berkata...

Amboi byk ye biskut raya dia. Balik mana tu. Kiter pun buat biskut cornflake madu. Jom la tgk biskut kiter.

Nafira usof berkata...

banyaknye biskut raya Zee.. zura x de idea lah nak wat biskut raya mcm2 jenis gittu.. maklomlah x pernah buat biskut raya.. hahahaha.

Masya berkata...

berbaloi².. buat biskut sendiri.. saya baru siap popia nestum jer.. itu pun belasah baru pertama kali buat...

syawalsimpsons berkata...

sue ada tak buat lagi...tunggu nak buat minggu ni pulok...siap member en asbeen request nak popia nestum...malas betoi nk buat..mmm...

aTieYusof Family berkata...

wah! rajinnya buat kuih...
sy ni satu jenis pun takde lg...hehe

Kakzakie berkata...

Gigih Zee buat biskut. Kalau tak rajin Zee tak menjadi semuanya tu.

Dah jadi ibu pun nak ada saikoloji juga kan Zee bab nak kejut anak.
Sebut tak lama lagi dah nak balik kg tu pun dan jadi motivasi senang nak bangun:)

cik dah faridah berkata...

byk nyer kueh raya dia..rajin sggh..kite xde bt pape lg ni....balik kelate ker?

ainnoraini berkata...

rajin zee ni tau,kakain baru beli kerepek jer..
Nk buat kuih...hujung minggu ni la itu pun kalau ada rajin...a

Deqla Manjew berkata...

singgah sini.. wahh sendiri bikin... nmpk sedap.. bestnye nk blk kg.. ;)

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Saya tak start lagi buat kuih raya. Harap2 sempatlah nak buat ni.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..

wahhh..byknye buat kuih... jelesss.. :)
cma buat start buat kuih mlm mingguuuuuu

zaza nizam berkata...

wah kak, berbaloi2 untung buat sendiri kan! zaza pun ada buat konfleks madu dgn popia nestum :) selamat bercuti ye!! hati2 nti balik kG. :) selamat hari raya!!!!

izan mama mia berkata...

wah dh siap masuk dlm kotak dah
balik mana tu
ehebestnye

Zul Fattah berkata...

salam.. bnyak kuih raya kak.. smoga slamat2 dlm prjalanan blik kg.