Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 3 Julai 2013

WW # MenDonut di Big Apple



Salam (^-^)


Berbulan kot nak makan donut Big Apple ni, akhirnya jumpa gak kat Alamanda... padahal dah acap kali gi pon tapi tak pernah tau kat situ ade Big Apple, yang tahu Dunkin Donnut sebab dah terang2 dok depan eskelator... haihhh, sape soh tak mo pusing habis... tengs gak kat lieyalatiff sebab inform bagitau kat komen aritu... kalo tak alamatnya sampai ke sudah la tak tahu... selama ni asyik dok tawaf ground floor ajer... pernah ajak mr.hubby gi tingkat atas tu, tapi takde ape katanya, tu yang terbantut aku nak gi jelajah kawasan tu..

 
Donashi yang kecik molek jer saiznya... sekali ngap dah licin..

Juling mata jap tengok donut2 ni... dah la lama giler dok pendam rasa nak melantak ni kan, nasib baik time tu dah kenyang... baru lepas bekpes ler katekan... pilih punya pilih dapatla yang aku nak..

ni pon boleh dikira tamak gak ni, sampai 2 set sekali beli... ;p 
 

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

14 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

lama tak BA ni

Ibu Lala berkata...

suka suka BA ni. nak la sikit...beli kat mana tu??

Falsya berkata...

sedapnye big apple...nasib baik baru makan last week..hehehe

Sue-Rya Qistina berkata...

alamak..bestnya!

Nafira usof berkata...

fulammakkkk.. nasib lah zura nih x reti nak makan donut2 cam2 kaler nih.. kalo tak haruslah mencarik jugak nanti..:)

Mimi Azirah berkata...

alahai time time pose nih tgk donut nih meleleh air liur

Kakzakie berkata...

Kalau yg comel-comel tu dua kali gigit je Zee.
Beli dua set sebab boleh dapat semua perisa:)

Nory Zoulkefle berkata...

perghhh rosak diet nory tengok donut colourful ni..hehe

hainom OKje berkata...

La nape tak tawaf satu bangunan hehe... Selalu gak okje layan big apple kat situ

aTieYusof Family berkata...

lama tak makan BA ni.. klu nak merasa kena lah balik ke Tawau.. LD takdok BA lgi...huhu

lieyalatif berkata...

Heheheheh len kali zee kene pakse hubby round satu alamanda tauuu...byk lg kedai belakang2 tu....

Kemain suke budak bujang tu dpt donat ye....lieya pun suke gak big apple...mia n mija mmg pilih oreo laa...3 keping die boleh bedal sorang hah....hehehehe

::EIDA:: berkata...

acnnot makan....... ida sedang diet! huhuhuhuhuhu

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..

donut big apple sheeeeedap!
nyum3.. same la.. klu cma beli pun beli 2 set..kelabu bijik mata punya pasai..
mkn sampai kembung! :p

mama aryan berkata...

sedapnya..dah lama akak tak makan donut ni